ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΒΗ: Άνδρας χώρισε τη γυναίκα του γιατί ήταν… δισεκατομμυριούχος!

«Δεν θέλω άλλο να είμαι πλούσιος»

ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΒΗ: Άνδρας χώρισε τη γυναίκα του γιατί ήταν… δισεκατομμυριούχος!

​Ο Tony Hawken είναι άξιος θαυμασμού, αφού κατάφερε να κάνει κάτι, που ελάχιστοι, ίσως και κανένας δεν θα έκανε. Ο 57χρονος άνδρας αποφάσισε να χωρίσει την εκατομμυριούχο σύζυγό του γιατί πολύ απλά βαρέθηκε να είναι πλούσιος.

Ο πρώην καθηγητής μαθηματικών και η σύζυγός του Xiu Li, που βρίσκεται στη λίστα με τις πλουσιότερες επιχειρηματίες της Βρετανίας, έγιναν πλούσιοι μετά από την ιδέα της Xiu να χτίσουν εμπορικά κέντρα σε εγκαταλελειμμένα κινεζικά καταφύγια, με αποτέλεσμα η κίνηση αυτή να αποφέρει στον οικογενειακό τραπεζικό λογαριασμό 1,1 δισ. βρετανικές λίρες!

andras1.jpg

Το ζευγάρι εγκατέλειψε το σπίτι του στο South Norwood και αγόρασε μια έπαυλη αξίας 1,5 εκατ. στερλίνων στο Σάρεϊ, αρχίζοντας σιγά σιγά να απολαμβάνει τα πλούτη του. Δεν δίσταζε να ξοδεύει 900 στερλίνες για ένα μπουκάλι κρασί, ενώ η κυρία Li αγόρασε και θαλαμηγό για τις διακοπές τους.

Σύμφωνα με το Forbes η περιουσία της Xiu Li υπολογίζεται τώρα στα 1,2 δισ. στερλίνες.

andras2.jpg

Κι ενώ η σύζυγος απολάμβανε στο έπακρο την χλιδή και την πολυτέλεια, ο Tony δηλώνει τώρα ότι αισθανόταν πιο άνετα να τρώει σε μια τοπική παμπ, από τα ακριβά εστιατόρια του Λονδίνου, ενώ συνέχιζε να αγοράζει τα βιβλία του από παζάρια και να γυρίζει την πλάτη του στα ακριβά ρούχα επώνυμων σχεδιαστών.

«Ένιωθα άβολα γιατί δεν έχω συνηθίσει να ξοδεύω τόσα πολλά λεφτά. Έχω μεγαλώσει διαφορετικά. Μέχρι πρόσφατα δεν ήμουν ένας πλούσιος άνθρωπος. Ζούσα αξιοπρεπώς γιατί πρόσεχα πού ξοδεύω τα λεφτά μου», δήλωσε.

andras3.jpg

Πλέον ζει χωριστά από την σύζυγό του, αλλά θα πάρει ως διατροφή ένα εκατομμύριο στερλίνες, που όπως λέει θα τον φτάσει για να μην ξαναδουλέψει ποτέ στη ζωή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top