ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Ψάχνει την μητέρα της που την γέννησε και την παράτησε σε φαστφουντάδικο

«Θέλω να σε ευχαριστήσω που δεν με πέταξες στα σκουπίδια», της λέει

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Ψάχνει την μητέρα της που την γέννησε και την παράτησε σε φαστφουντάδικο

Πρώτη ανάρτηση: 06/03/2014 22:48

​Η Katheryn Deprill γεννήθηκε πριν από 27 χρόνια όμως οι πρώτες ώρες της ζωής της ήταν επεισοδιακές. Η μητέρα της την γέννησε και την παράτησε στις τουαλέτες ενός φαστφουντάδικου, όταν την ανακάλυψε τυλιγμένη με ένα πουκάμισο να κλαίει, μία πελάτισσα. Τώρα η Katheryn αναζητά μέσα από το διαδίκτυο την βιολογική της μητέρα και ελπίζει να την βρει για να της πει ένα… ευχαριστώ.

Την Κυριακή, ανέβασε μια φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο facebook, κρατώντας το ακόλουθο μήνυμα:

koritsi1.jpg

«Αναζητώ τη βιολογική μου μητέρα. Με γέννησε στις 15 Σεπτεμβρίου 1986. Με εγκατέλειψε στις τουαλέτες ενός φαστφουντάδικου λίγες ώρες μετά τη γέννησή μου, στην Allentown. Σας παρακαλώ βοηθήστε με να την βρω, κοινοποιώντας αυτό το post. Μπορεί και να το δει, ευχαριστώ».

Η Katheryn υιοθετήθηκε από μια οικογένεια που ζούσε στην περιοχή και πλέον είναι παντρεμένη, έχει τρία παιδάκια και εργάζεται ως ιατρική τεχνικός.

koritsi2.jpg

Όπως είπε θέλει να βρει την βιολογική της μητέρα για να μπορέσει να της απαντήσει στα ερωτήματα που την βασανίζουν όλα αυτά τα χρόνια και για να δει αν έχει αδέλφια.

«Θέλω να την δω και να την ρωτήσω γιατί με παράτησε και αν έχω αδέλφια», είπε, προσθέτοντας ότι δεν έχει καμία πικρία για εκείνη.

koritsi3.jpg
«Πιθανόν να μην μπορούσε να μου προσφέρει μια καλή ζωή και γι’ αυτό με άφησε σε ένα δημόσιο μέρος. Θέλω απλώς να την δω και να την ευχαριστήσω που δεν με πέταξε στα σκουπίδια», είπε.

koritsi4.jpg

Από την ώρα που ανέβασε τη φωτογραφία η Katheryn σ��ο facebook έχει ξεκινήσει μια τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό της βιολογικής της μητέρας και τώρα ελπίζει ότι θα καταφέρει να την συναντήσει και από κοντά.

koritsi5.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top