ΦΡΙΚΗ στα βόρεια προάστια: Της σιδέρωσαν τα χέρια-Δεν τους έλεγε που είναι κρυμμένα τα λεφτά

Βασανιστήρια έκαναν μέρα μεσημέρι σε σύζυγο γνωστού γιατρού

ΦΡΙΚΗ στα βόρεια προάστια: Της σιδέρωσαν τα χέρια-Δεν τους έλεγε που είναι κρυμμένα τα λεφτά

​Βασανιστήρια έκαναν Γεωργιανοί κακοποιοί στη σύζυγο γνωστού γιατρού που διαμένει στα βόρεια προάστια. Το φρικτό περιστατικό έγινε πριν από λίγες μέρες όταν οι κακοποιοί εισέβαλαν από ανασφάλιστο παράθυρο στη διώροφη οικεία όπου διαμένει ο γνωστός γιατρός, αιφνιδιάζοντας τον ίδιο, τη σύζυγό του και την οικιακή βοηθό.

Αρχικά κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο τον γιατρό και τον έδεσαν με γραβάτες. Στη συνέχεια μετέφεραν τη 59χρονη σύζυγο του και την 48χρονη οικιακή βοηθό σε άλλο δωμάτιο.

Στη συνέχεια χτύπησαν βάναυσα τη σύζυγο του γιατρού μέχρι που της έσπασαν τρία δόντια, καθώς εκείνη δεν τους αποκάλυπτε που ήταν τα χρήματα και τα κοσμήματα.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί που ήθελαν να τρομάξουν ακόμα περισσότερο την γυναίκα, πήραν το ατμοσίδερο και την... σιδέρωσαν στην κοιλιά και τα χέρια. Τότε τους αποκάλυψε που υπήρχαν κρυμμένα κάποια λεφτά. Οι κακοποιοί, αφού άρπαξαν 2.000 ευρώ, 1.500 δολάρια και κοσμήματα, έφυγαν.

Ωστόσο, τέσσερις ημέρες αργότερα εισέβαλαν σε βίλα βιομηχάνου στο Καστρί, όμως εκεί η 35χρονη οικιακή βοηθός κατάφερε να τραυματίσει ένα από τους δράστες με μαχαίρι και το γενετικό υλικό ήταν εκείνο που οδήγησε τις Αρχές στη σύλληψη του κακοποιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top