Καλώς μας ήρθες πάλι τρελό Καρναβάλι: δείτε βίντεο από Πάτρα, Ρέθυμνο, Ξάνθη!

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις σε ολόκληρη την χώρα

Σε ρυθμούς Καρναβαλιού διασκεδάζει από το βράδυ του Σαββάτου η Ελλάδα, με εκδηλώσεις να έχουν στηθεί από την Κρήτη έως την Θράκη και τον κόσμο να ξεφαντώνει παρά την βροχή! Για ακόμα μία χρονιά, τα σκήπτρα κρατούν Πάτρα, Ρέθυμνο και Ξάνθη.

Σε όλη την χώρα έχει στηθεί ένα γαϊτανάκι εκδηλώσεων, που κορυφώνονται σήμερα και απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους, ενώ η οικονομική κρίση είναι η βασική πηγή έμπνευσης των μεταμφιέσεων.

1.jpg

Στην Πάτρα, περίπου 30.000 καρναβαλιστές ετοιμάζονται να παρελάσουν στις 14:00, με τον Βασιλιά Καρνάβαλο, έναν τεράστιο γελωτοποιό, να ��ροπορεύεται. Στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί στο μόλο της Αγίου Νικολάου η τελετή λήξης, η οποία περιλαμβάνει πλούσιο μουσικοχορευτικό θέαμα, πριν ο βασιλιάς παραδοθεί στην πυρά.

2.jpg

Στις 14:00 θα γίνει και η μεγάλη παρέλαση στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι, που φέτος συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής! Από τον κόμβο Θεοτοκόπουλου και με παρουσιαστή τον Αλέξη Κωστάλα, 46 ομάδες με 33 άρματα και περίπου 15.000 καρναβαλιστές θα ξεχυθούν στους δρόμους, ενώ μετά το φαντασμαγορικό κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου στην παραλία Ελευθερίου Βενιζέλου θα ακολουθήσει συναυλία με τους Koza Mostra.

4.jpg

Με βασίλισσα την Ευαγγελία Αραβανή θα κορυφωθεί σήμερα και το Καρναβάλι της Ξάνθης, με τους μασκαράδες να βγαίνουν στους δρόμους στις 13:30.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top