ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ:Η αδελφή του Έλληνα που θάφτηκε στα συντρίμμια του σεισμού στην Λ Άκουιλα ξεσπά

«Η μητέρα μου ενώ ήξερε ότι ο Βασίλης μας είναι νεκρός μου έλεγε ψέματα»

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ:Η αδελφή του Έλληνα που θάφτηκε στα συντρίμμια του σεισμού στην Λ Άκουιλα ξεσπά

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την ημέρα που σημάδεψε την ζωή της αλλά και όλη την Ιταλία έφερε στο μυαλό η αδελφή του αδικοχαμένου Έλληνα φοιτητή Βασίλη Κουφωλιά που βρέθηκε νεκρός κάτω από τα ερείπια του σπιτιού που διέμενε κοντά στο Δημοτικό Πάρκο της πόλης Λ΄Ακουιλα.

Η Διονυσία Κουφωλιά, μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Μεσ’ την Καλή χαρά» για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, όταν στις 6 Απριλίου 2009 6,3 Ρίχτερ ισοπέδωσαν πολλά σημεία της Ιταλικής πόλης με αποτέλεσμα 289 άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους και 1500 να τραυματιστούν.

«Έπεσα από 17 μέτρα ύψος, δεν ξέρω τι είναι αυτό που με ήθελε στην ζωή» εξομολογήθηκε η Διονυσία και συγκινημένη φέρνει στο μυαλό της τις τραγικές στιγμές του εγκέλαδου και την αγωνία για τον αδερφό της…

«Ένιωθα πόνο, απελπισία. Το μόνο που παρακαλούσα ήταν να μην χάσει η μητέρα μου τα δύο παιδιά της σε μια μέρα.Έψαχνα τον Βασίλη, ήθελα μόνο να δω ότι είναι καλά» είπε μεταξύ άλλων η Διονυσία και αναφέρθηκε στον αγώνα που έδινε η μητέρα της Άννα Κουφωλιά η οποία δεν έφευγε λεπτό από τα συντρίμμια και τους διασώστες, μέχρι που της ανακοινώθηκε το τραγικό νέο.

«Το πιο τραγικό είναι ότι την στιγμή που έμπαινα για επέμβαση, η μητέρα μου βρήκε το θάρρος και ενώ είχε αναγνωρίσει τον νεκρό αδερφό μου, μου είπε ψέματα πως ο αδελφός μου ζει για να μου δώσει κουράγιο και δύναμη» είπε η Διονυσία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top