ΔΕΙΤΕ: Τι καιρό θα κάνει σήμερα όσοι ετοιμάζεστε για την έξοδο της Καθαράς Δευτέρας

Προσοχή στο δρόμο: Περιμένουμε βροχές, καταιγίδες και… χιονοπτώσεις

ΔΕΙΤΕ: Τι καιρό θα κάνει σήμερα όσοι ετοιμάζεστε για την έξοδο της Καθαράς Δευτέρας

​Όσοι δεν έχετε φύγει ακόμα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, καλό είναι να προσέχετε στο δρόμο, μιας και σήμερα Σάββατο, ο Μάρτιος μας «καλωσόρισε» με μουντάδα, βροχές, καταιγίδες αλλά και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά.

  • ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Σήμερα περιμένουμε ΒΡΟΧΕΣ στη Νότια Ελλάδα, στο Αιγαίο και τη Θράκη που σταδιακά θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σποραδικές καταιγίδες κυρίως πάνω από τη θάλασσα και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, περιμένουμε το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014. Τα φαινόμενα στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα θα είναι λίγα και τοπικού χαρακτήρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη να φτάνουν στους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου.

ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ: Περιμένουμε νεφώσεις με βροχές, κατά περιόδους που το βράδυ ενδέχεται να ενταθούν και να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 13 βαθμούς Κε��σίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αναμένονται νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν δίνοντας τις βραδινές ώρες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

  • ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ:

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, με ισχυρά φαινόμενα κυρίως στη Μακεδονία, στη Θράκη, στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο, στο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο.

- Τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.

- Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν μικρή πτώση κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ οι άνεμοι θα διατηρηθούν στα επίπεδα των 7 μποφόρ και κατά περιόδους τοπικά 8 μποφόρ.

  • ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ:

Την Καθαρά Δευτέρα 3/3/2012 αναμένεται κακοκαιρία με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και ανέμους που τοπικά θα φτάνουν τα 8 με 9 μποφόρ.

Μέχρι το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί πρόσκαιρα, με εξαίρεση τα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου. Οι θερμοκρασίες δε θα σημειώσουν αξιόλογη μεταβολή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top