Άρτα:Δύο χρόνια φυλάκιση για τον δάσκαλο που έβαλε μαθητές να χτυπήσουν 8χρονο!

Σόκαρε το πανελλήνιο - Σε άσχημη κατάσταση το παιδί

Άρτα:Δύο χρόνια φυλάκιση για τον δάσκαλο που έβαλε μαθητές να χτυπήσουν 8χρονο!

Στο εδώλιο κάθισε ο δάσκαλος στην Άρτα ο οποίος σόκαρε το πανελλήνιο καθώς έβαλε μαθητές να χαστουκίσουν έναν 8χρονο συμμαθητή τους!

Το Δικαστήριο επέβαλε στον εκπαιδευτικό ο οποίος τέθηκε σε αργία μετά το αποτρόπαιο περιστατικό ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή.

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως δεν διαδραματίστηκε κανένα περιστατικό και πως όλα έγιναν μέσα στα πλαίσια ενός τσακωμού μεταξύ των παιδιών.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, σύμφωνα με πληροφορίες, μάρτυρες που κατέθεσαν, έκαναν λόγο για παρότρυνση από πλευράς του δασκάλου στα παιδιά να συγκρατήσουν τον συμμαθητή τους για να μη βγει εκτός αίθουσας.

Από την πλευρά της η μητέρα του 8χρονου στην κατάθεσή της αναφέρθηκε στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά το περιστατικό με το παιδί της. Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο εκπαιδευτικός είχε πει χαρακτηριστικά στο παιδί... «και λίγες έφαγες».

Αυτό που προκάλεσε την μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν η κατάθεση του υποδιευθυντή του σχολείου, ο οποίος είπε πως δεν ενημερώθηκε καν την ίδια ημέρα για το περιστατικό, ενώ την επόμενη ημέρα δεν το θεώρησε σοβαρό ώστε να ασχοληθεί με αυτό. Αν είναι δυνατόν!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top