Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 30χρονη για το θάνατο του συντρόφου της στην Κάρπαθο

Ελεύθεροι η μητέρα της και ένας 42χρονος

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 30χρονη για το θάνατο του συντρόφου της στην Κάρπαθο

​Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια Ρόδου η 30χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι σκότωσε με ένα σπασμένο ποτήρι τον σύντροφο της στο σπίτι τους στην Κάρπαθο. Η 50χρονη μητέρα της και ένας 42χρονος που αντιμετώπιζαν την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Η 30χρονη γυναίκα όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, έδωσε την δική της εκδοχή ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στο σπίτι που ζούσαν με τον σ��ντροφό της στην Κάρπαθο.

Φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχαν ένα πολύ έντονο καβγά και ο σύντροφός της, επαγγελματίας οπλίτης τη χτύπησε στην κρεβατοκάμαρα. Τότε εκείνη πήγε στην κουζίνα και ο 30χρονος δεκανέας την ακολούθησε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η κατηγορούμενη έβαλε τα ματωμένα ρούχα στο πλυντήριο και προσπάθησε να καθαρίσει τα αίματα από το σπίτι.

Η κηδεία του άτυχου άνδρα, έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Τροιζηνία, ενώ την Πέμπτη η οικογένεια του σκοπεύει να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top