ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΤΥΧΗ! Έβγαλαν τον σκύλο βόλτα και βρήκαν θησαυρό στον κήπο τους

Έγιναν εκατομμυριούχοι στο πιτς φυτίλι

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΤΥΧΗ! Έβγαλαν τον σκύλο βόλτα και βρήκαν θησαυρό στον κήπο τους

​Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν μπορούσε να φανταστεί ένα ζευγάρι από την Καλιφόρνια ότι μέσα σε μια μέρα θα γίνονταν εκατομμυριούχοι.

thysauros1.jpg

Το ζευγάρι, όπως κάθε μέρα, έβγαλε τον σκύλο του για την πρωινή του βόλτα και βρήκε θαμμένα στη σκιά ενός δέντρου, σπάνια χρυσά νομίσματα, αξίας 7.270.608 ευρώ!

thysauros2.jpg

Συνολικά βρήκαν 1.427 νομίσματα σε άριστη κατάσταση, τα περισσότερα από τα οποία χρονολογούνται από το 1847 – 1894.

thysauros3.jpg

Κάποια μάλιστα είναι τόσο σπάνια, που σύμφωνα με ειδικούς του χρυσού, η αξία τους μπορεί να αγγίξει και τις 727.000 ευρώ το ένα.

thysauros4.jpg

Όπως είναι λογικό δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πολλές λεπτομέρειες για το τυχερό ζευγάρι που βρήκε τον θησαυρό. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι είναι μεσήλικες και έμεναν για πολλά χρόνια στο σπίτι, όπου βρέθηκε ο θησαυρός. Φυσικά, δεν έχουν ιδέα ποιος έθαψε τα νομίσματα στον κήπο τους και θέλουν να μείνουν ανώνυμοι για να αποφύγουν τους σύγχρονους χρυσοθήρες που θα θέλουν να σκάψουν όλο τον κήπο τους.

thysauros5.jpg

Το ζευγάρι μάλιστα, μέσω του δικηγόρου που το εκπροσωπεί, τόνισε ότι δεν θέλει να αλλάξει καθόλου τον τρόπο ζωής του. Αποφάσισε δε να πουλήσει τα νομίσματα στο Amazon και να κρατήσει λίγα νομίσματα για ενθύμιο.

thysauros6.jpg

Τα χρήματα που θα πάρουν από την πώληση των νομισμάτων θα τα χρησιμοποιήσουν για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, ενώ ένα μέρος θα το δώσουν σε φιλανθρωπικά σωματεία της περιοχής τους.

thysauros7.jpg

thysauros8.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top