Μαργαρίτα Παπανδρέου: Πώς άλλαξε η ζωή μου όταν ο Ανδρέας γνώρισε τη Λιάνη

"Με πόνεσε πολύ αυτό το διαζύγιο" γράφει στο βιβλίο της

Αρκετά αποκαλυπτικό αναμένεται να είναι το βιβλίο της Μαργαρίτας Παπανδρέου του οποίου ο -προσωρινός- τίτλος είναι «Γυναίκα Πρωθυπουργού».

Η 91χρονη Μαργαρίτα Παπανδρέου, η οποία έχει υπάρξει νύφη, σύζυγος και μητέρα πρωθυπουργών, περιγράφει στο βιβλίο της κυρίως τις εμπειρίες που έζησε ως σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ αναφέρεται και στο περίφημο διαζύγιο που πήρε όταν ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ γνώρισε τη Δήμητρα Λιάνη.

«Με πόνεσε πολύ αυτό το διαζύγιο» αναφέρει σε κάποιο σημείο του βιβλίου και περιγράφει πώς άλλαξε η ζωή της από τη μια μέρα στην άλλη. Τη μια μέρα ήταν σύζυγος πρωθυπουργού και είχε όλες τις τιμές και την άλλη (όταν ο Ανδρέας γνώρισε τη Λιάνη) έπρεπε να παλέψει για να επιζήσει.


Το βιβλίο το οποίο είναι έτοιμο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι γραμμένο στην αγγλική γλώσσα καθώς η κα Παπανδρέου σκόπευσε να το εκδώσει στις ΗΠΑ.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάποιον εκδότη και έτσι, δεν αποκλείεται να το δώσει για μετάφραση και να το εκδώσει στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top