Χάος σήμερα στην Αθήνα- Κατεβαίνουν οι αγρότες στην Πλατεία Βάθη

Στάση εργασίας στον ΟΓΑ

Χάος σήμερα στην Αθήνα- Κατεβαίνουν οι αγρότες στην Πλατεία Βάθη

​ΧΑΟΣ θα επικρατήσει σήμερα στην Αθήνα καθώς κατεβαίνουν αγρότες από όλη τη χώρα προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που οργανώνεται στις 13:00 στην πλατεία Βάθη, ό��ου βρίσκεται το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Θα ακολουθήσει πορεία προς το Σύνταγμα.

Παράλληλα, στις κινητοποιήσεις θα συμμετάσχουν και παραγωγοί των λαϊκών αγορών.

Στο συλλαλητήριο θα απευθύνουν χαιρετισμούς φορείς αγροτών από όλη τη χώρα και θα πραγματοποιηθεί κεντρική ομιλία του Βαγγέλη Μπούτα, από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων και επικεφαλής της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.

Σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των αγροτών, η ΑΔΕΔΥ έχει καλέσει τους δημόσιους υπαλλήλους να συμμετάσχουν στο παναγροτικό συλλαλητήριο, ενώ το ΠΑΜΕ θα συμμετέχει στην υποδοχή των αγροτών που θα λάβουν μέρος στη συγκέντρωση.

Στάση εργασίας από τις 14:00 έως τη λήξη της βάρδιας πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), σε ένδειξη συμπαράστασης στην κινητοποίηση των αγροτών στην πλατεία Βάθη.

Ρύζι στους περαστικούς θα μοιράσουν οι αγρότες

Αγρότες από τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές θα συγκεντρωθούν στις 12 το μεσημέρι στα Μάλγαρα και μοιράσουν ρύζι και έντυπο υλικό με τα αιτήματά τους στους περαστικούς οδηγούς.

Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να αντιταχθούν στη βαριά φορολογία που τους επιβάλλει η κυβέρνηση και να ζητήσουν από τον κόσμο να τους στηρίξει στον αγώνα τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top