Στα συρτάρια του προέδρου της αμαρτωλής ΜΚΟ στη Βουλή κρύβεται η αλήθεια;

Συνεχίζει να διατηρεί γραφείο στο ελληνικό κοινοβούλιο πάρα τη σύλληψή του

Στα συρτάρια του προέδρου της αμαρτωλής ΜΚΟ στη Βουλή κρύβεται η αλήθεια;

Τι κι αν ο δημοσιογράφος της αμαρτωλής ΜΚΟ που απέσπασε συνολικά περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ συνελήφθη; Συνεχίζει να διατηρεί γραφεία στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών στη Βουλή και μάλιστα να τα έχει κλειδαμπαρωμένα, απαγορεύοντας στον οποιοδήποτε να τα ανοίξει.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος υπήρξε διευθυντής της "πασοκικής" εφημερίδας "Εξόρμηση" και στενός συνεργάτης του πρώην συμβούλου του Γιώργου Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ, Αλεξ Ρόντος, συνεχίζει να είναι διαπιστευμένος εβδομαδιαίου περιοδικού στη Βουλή.

Στο παρελθόν ήταν τακτικός επισκέπτης του Κοινοβουλίου, τον τελευταίο χρόνο όμως οι συνάδελφοί του έκαναν μαύρα μάτια να τον δουν, παρά το γεγονός ότι τον είχαν ενοχλήσει για να πάει να αδειάσει το γραφείο, αφού δεν το χρησιμοποιούσε.

Εκείνος πάλι με περισσό θράσος είχε απαγορεύσει στον οποιονδήποτε να αγγίξει τα συρτάρια του, όπου όπως έλεγε έχει προσωπικά αντικείμενα.

Τώρα εικάζεται ότι στα συρτάρια αυτά κρύβονται τα αμαρτωλά μυστικά της ΜΚΟ, κανείς όμως δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά, αφού χρειάζεται εισαγγελική παρέμβαση για να μπορέσουν να ανοιχτούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top