Σατανική απάτη: Με πλαστό υπερηχογράφημα έκανε άμβλωση σε 40χρονη που δεν ήταν έγκυος!

Καταδικάστηκε σε 29 μήνες φυλάκιση αλλά εξακολουθεί να εργάζεται

Σατανική απάτη: Με πλαστό υπερηχογράφημα έκανε άμβλωση σε 40χρονη που δεν ήταν έγκυος!

Σάλος είχε ξεσπάσει στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας με την υπόθεση γνωστής γυναικολόγου της περιοχής η οποία παρότι καταδικάστηκε σε 29 μήνες φυλάκιση (και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ) για σατανική απάτη, εξακολουθεί να ασκεί τα ιατρικά της καθήκοντα μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση, κατά της οποίας άσκησε έφεση.

Η εν λόγω 60χρονη γυναικολόγος εξαπάτησε με το χειρότερο τρόπο μια 40χρονη γυναίκα, η οποία οδηγήθηκε στο χειρουργείο για άμβλωση ενώ δεν ήταν έγκυος.

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2007, όταν η άτυχη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών από την Στενή, επισκέφθηκε το ιατρείο της γυναικολόγου που βρίσκεται στο κέντρο της Χαλκίδας, για να υποβληθεί σε «τεστ Παπ» και κατά την διάρκεια της εξέτασης η γιατρός έβαλε σε εφαρμογή το σατανικό της σχέδιο.

Της αποκάλυψε οτι είναι δήθεν έγκυος με πλαστό υπερηχογράφημα, αλλά η γυναίκα δυστυχώς πείστηκε ότι εγκυμονούσε και της έδωσε 800 ευρώ, για να υποβληθεί σε άμβλωση, μιας και δεν ήθελε να αποκτήσει και τέταρτο παιδί.

Πράγματι οδηγήθηκε στο χειρουργείο ενώ δεν ήταν έγκυος και η απάτη αποκαλύφθηκε λίγους μήνες αργότερα, όταν η γυναικολόγος της είπε ξανά ψέματα ότι περίμενε παιδί, ζητώντας της αυτήν την φορά 750 ευρώ για να της κάνει την ψευτοάμβλωση.

Τότε η 40χρονη υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και αφού συζήτησε με τον σύζυγο της, πήγε σε νοσοκομείο της Αθήνας για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε τελικά ότι δεν ήταν έγκυος και κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα απάτης.

Στη συνέχεια η 40χρονη υπέβαλλε μήνυση στην γυναικολόγο, η οποία συνελήφθη από την ασφάλεια Χαλκίδας με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα 750 ευρώ, αλλά αφέθηκε ελεύθερη και μέχρι να γίνει το δικαστήριο δήλωνε αθώα και θύμα συκοφαντικής δυσφήμησης.

Τελικά η υπόθεση εκδικάστηκε 7 χρόνια μετά στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας και η 60χρονη γυναικολόγος "έφαγε" 29 μήνες φυλακή και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για απάτη, απόπειρα απάτης και για ψευδή ιατρική βεβαίωση.

ΔΕΙΤΕ στο βίντεο τί λέει ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top