ΕΖΗΣΑΝ ΤΗ ΦΡΙΚΗ: Αναισθησιολόγος βίασε 21 γυναίκες πριν μπ��υν στο χειρουργείο!

Τις νάρκωνε και τις εκμεταλλευόταν σεξουαλικά

ΕΖΗΣΑΝ ΤΗ ΦΡΙΚΗ: Αναισθησιολόγος βίασε 21 γυναίκες πριν μπουν στο χειρουργείο!

doodnaught_2.jpg.size.xxlarge.promo.jpg
Σε χώρο σεξουαλικών βασανιστηρίων είχε μετατραπεί το Γενικό Νοσοκομείο North York, καθώς ο αναισθησιολόγος George Doodnaught που ζει στο Τορόντο είχε παρενοχλήσει, σύμφωνα με καταγγελίες δεκάδες ασθενείς του.

Συγκεκριμένα ο γιατρός φέρεται να έχει κακοποιήσει συνολικά 21 γυναίκες το διάστημα 2006-2010, πάνω στο χειρουργικό τραπέζι και ενώ αυτές ήταν ημιαναίσθητες. Τα θύματά του ήταν ηλικίας από 25-75 χρόνων.

Μία από τα θύματά του, του φώναξε στο δικαστήριο «Αυτές οι βρώμικες πράξεις εύχομαι να σας στοιχειώνουν για όλο το υπόλοιπο της ζωής σας»!

Οι γυναίκες των οποίων τα ονόματα προστατεύονται από τον νόμο, είπαν πως δεν μπορούν πλέον να εμπιστευτούν γιατρούς, έχουν εφιάλτες και βέβαια είναι σε κατάθλιψη.

Ο George Doodnaught, όπως είπε ο εισαγγελέας στο δικαστήριο, επέλεγε γυναίκες που φοβόντουσαν και έκλαιγαν πριν μπουν στο χειρουργείο. «Αφού τις νάρκωνε, ακουμπούσε τα στήθη τους, τις φιλούσε στο στόμα και τις ανάγκαζε να του κάνουν στοματικό έρωτα αλλά και να τον ικανοποιήσουν αγγίζοντας τον…»

Η ακρόαση συνεχίζεται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top