ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Έδωσαν σε ασθενή ποντικοφάρμακο αντί για σκιαγραφικό

Έξαλλοι οι συγγενείς με τους γιατρούς σε νοσοκομείο της Κρήτης

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Έδωσαν σε ασθενή ποντικοφάρμακο αντί για σκιαγραφικό

​Όλα τα είχαμε δει, αλ��ά αυτό δεν το περιμέναμε. Σύμφωνα με πληροφορίες γιατροί σε νοσοκομείο της Κρήτης έδωσαν σε ασθενή ποντικοφάρμακο, αντί σκιαγραφικό για να υποβληθεί σε μια αξονική τομογραφία.

Μέχρι την Πέμπτη, οι γιατροί δεν γνώριζαν τι ουσία είχε χορηγηθεί στον άτυχο ασθενή. Όπως όμως έδειξαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από δείγμα που βρέθηκε στο μπουκάλι του σκιαγραφικού, τελικά στον 60χρονο ασθενή είχε χορηγηθεί ποντικοφάρμακο.

Αμέσως ενημερώθηκε η διοίκηση του νοσοκομείου και η Εισαγγελία, ενώ ήδη η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για το πώς βρέθηκε ποντικοφάρμακο στο μπουκάλι του ειδικού υγρού που χορηγείται στους ασθενείς πριν από τις αξονικές.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να καταθέσουν στην αστυνομία όλοι οι εμπλεκόμενοι, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό αν ο 60χρονος θα ζητήσει την δίωξη κάποιου.

Οι γιατροί μέχρι χθες πίστευαν ότι η ουσία που του χορηγήθηκε ήταν ένα είδος αντισηπτικού που χρησιμοποιείται στα νοσοκομεία, τα αποτελέσματα των εξετάσεων όμως προκάλεσαν σε όλους πανικό.

Τώρα αρκετοί είναι αυτοί που μιλούν για δόλο, ενώ ο 60χρονος ευτυχώς γλίτωσε από τα χειρότερα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top