Πρόκειται για μια μη κερδοσκοπική προσπάθεια που σκοπό έχει να διδάξει στα παιδιά πώς θα «τρέξουν» ένα εστιατόριο σε όλα τα επίπεδα.
Με… διακριτική επίβλεψη από ενήλικες, τα παιδιά μαθαίνουν πώς να μαγειρεύουν, να σερβίρουν, να καθαρίζουν, να κάνουν ταμείο κ.ά.
Το μενού αποτελείται από σνακ και γλυκά, καφέδες και μη αλκοολούχα ποτά, πίτσες και σάντουιτς.
Τα χρήματα που συγκεντρώνονται δίνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς και για διοργάνωση εκδηλώσεων από τα παιδιά.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.