Ηχηρό όχι στο Fast Pass από τους κατοίκους του Ωρωπού

Δείτε το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ηχηρό όχι στο Fast Pass από τους κατοίκους του Ωρωπού
''Όχι''ομόφωνα, στην επιβολή διοδίων από και προς τον Δήμο τους λένε οι κάτοικοι του Ωρωπού. Το δημοτικό συμβούλιο που συνεδρίασε εκτάκτως μεταξύ άλλων είπε όχι και στο Fast Pass που προτείνει η Νέα Οδός για την εξαίρεση τους από την πρόσφατη αύξηση των διοδίων στον Σταθμό Αφιδνών από 2,10 σε 3,35 ευρώ.

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Ωρωπού κατήγγειλε τις αντιφατικές δηλώσεις του υπουργού μεταφορών Μιχάλη Χρυσοχοίδη και της Νέας Οδού για την εξαίρεση ή μη όσων έχουν εξοχική κατοικία στον Ωρωπό, και κάνει λόγο για «καθρεφτάκια» σε ιθαγενείς.

Παράλληλα χαρακτηρίζει απαράδεκτη την ανακοίνωση της Νέας Οδού ότι θα στείλει υπάλληλους της στα ΚΕΠ για να εξυπηρετήσουν τους δημότες που θέλουν εκπτωτικό πομποδέκτη, χωρίς να έχει πάρει άδεια από το υπουργείο Εσωτερικών.

Η Νέα Οδός εξέδωσε αμέσως μετά νέα διορθωτική ��νακοίνωση λέγοντας ότι για διαδικαστικούς λόγους, οι ενδιαφερόμενοι μόνιμοι κάτοικοι Ωρωπού μπορούν να προμηθεύονται τα FAST PASS Oropos όχι από τα ΚΕΠ αλλά από τα γραφεία της εταιρείας στα διόδια Αφιδνών από σήμερα Πέμπτη.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top