10χρονος... οδηγός ισχυρίστηκε πως είναι νάνος!

Απίστευτο περιστατικό με «ψύχραιμο» ανήλικο απατεώνα

10χρονος... οδηγός ισχυρίστηκε πως είναι νάνος!

Να διανύσει οδηγώντας μια απόσταση 60 χιλιομέτρων είχε σκοπό ένας δεκάχρονος στην Ντόκα της Νορβηγίας, που «έκλεψε» το αμάξι των γονιών του για το σκοπό αυτό. Ο μικρός μάλιστα είχε μαζί του και την 18 μηνών αδελφή του!

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο μικρός ο οποίος ζει κοντά στην Ντόκα, μια πόλη 110 χιλιόμετρων βόρεια του Όσλο, περίπου στις 6 το πρωί της Τετάρτης έβαλε την μόλις 18 μηνών αδελφή του στο αυτοκίνητο του πατέρα του και ξεκίνησε να επισκεφθεί τους παππούδες του στο Βάλντρες.

Το αγόρι αφού οδήγησε για 10 χιλιόμετρα, σε μια στροφή έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και το έριξε σε ένα χαντάκι χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς.

Το παιδί το είδε ένας χειριστής εκχιονιστικού μηχανήματος ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία, καθώς δεν πείστηκε από τον εξωφρενικό ισχυρισμό ότι το παιδί ήταν στην πραγματικότητα ένας ενήλικας νάνος.

Η υπόθεση είχε αίσιο τέλος χωρίς η αστυνομία να απαγγείλει κατηγορίες σε κανέναν.

«Μιλήσαμε στους γονείς και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα προσέχουν πολύ, τόσο τα παιδιά τους όσο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους», είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top