29χρονη Ελληνίδα ανάμεσα στους 50 πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της Αυστραλίας

Έφυγε από την Ελλάδα και δεν το μετάνιωσε

29χρονη Ελληνίδα ανάμεσα στους 50 πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της Αυστραλίας

​Η 29χρονη Δήμητρα Μαρκογιαννάκη, πριν από πέντε χρόνια πήρε την δύσκολη απόφαση να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αυστραλία. Και μπορεί το μεγάλο βήμα να το έκανε με φόβο και ανασφάλεια, αλλά τελικά ο τολμών νικά και η απόφασή της δεν της βγήκε σε κακό.

Η νεαρή κοπέλα, αφού σπούδασε αγγλική φιλολογία στην Ελλάδα, πήγε στην Μελβούρνη για να κάνει ένα μεταπτυχιακό στο Global Media Communication. Ταυτόχρονα, άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στην ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος», όμως τελικά αποφάσισε να αλλάξει και πάλι κατεύθυνση.

Μαζί με τρεις φίλους της δημιουργούν το WeTeachMe και από εκείνη τη στιγμή όλα α��λάζουν στη ζωή της. Πρόκειται για έναν ιστότοπο που περιελάμβανε μια λίστα με τα ονόματα όσων προσφέρουν διάφορα φροντιστηριακά μαθήματα.

Στην συνέχεια όμως εξελίχθηκε και πλέον ασχολούνται με την παροχή συμβουλών για τη δημιουργία και προώθηση νέων επιχειρήσεων και ταυτόχρονα παρέχουν κι ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό πρόγραμμα γραφειακής στήριξης.

Η Δήμητρα και οι συνεργάτες της σχεδιάζουν να επεκτείνουν τον ιστότοπό τους και στο εξωτερικό και πλέον η όμορφη Ελληνίδα βλέπει το όνομά της να φιγουράρει στη λίστα με τους 50 πιο επιτυχημένους νέους επιχειρηματίες της Αυστραλίας, που συντάσσει το περιοδικό Shoestring Startups.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top