Συγκλονιστικές ομολογίες στο Star: Κόντρες θανάτου για 1.000 ευρώ

Νέα παιδιά θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους

Συγκλονιστικές ομολογίες στο Star: Κόντρες θανάτου για 1.000 ευρώ

Το τραγικό περιστατικό με τον αγώνα dragster στο Ελληνικό που οδήγησε στον θάνατο τον 19χρονο Νίκο Μπερδέ και τραυμάτισε σοβαρά τον 21 ετών Μανώλη Ξαγοράρη συγκλόνισε όλη την οικογένεια των dragster.

Δίπλα όμως στην πίστα του Ελληνικού υπάρχει μια τραγική πραγματικότητα. Ο Γιώργος Ψαρρής ο οποίος κατασκευάζει τέτοιες μηχανές dragster και μετέχει σε αγώνες αποκαλύπτει ότι τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι συναθλητές του έχουν μετατρέψει την Λεωφόρο Βουλιαγμένης και την παραλιακή σε μια πρόχειρη πίστα αγώνων.

Όμως δεν είναι μόνο το εγώ τους που τους οδηγεί στον αγώνα θανάτου. Είναι και το στοίχημα για το ποιος θα καλύψει πρώτος τα 400 μέτρα από την εκκίνηση με την μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα.

Ένα νεαρό παιδί πάλι που μιλάει με γυρισμένη την πλάτη στην κάμερα του Star, έχει λάβει μέρος σε αγώνες dragster σε νόμιμη πίστα , όμως έχει τρέξει και στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Πριν του κατάσχέσουν την μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού μετά την σύλληψη του επειδή έτρεχε με σχεδόν 300 χλμ. την ώρα, μιλάει για τα χρήματα που έβγαλε από το στοίχημα μετά την κόντρα του με άλλη μηχανή.

«Το μεγαλύτερο στοίχημα που έχω παίξει είναι 1000 ευρώ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης» εξομολογείται .

Δείτε το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top