ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: «Θέλω να μου πούνε που θάψανε το παιδί μου»

Η έκκληση της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: «Θέλω να μου πούνε που θάψανε το πα��δί μου»

«Παρακαλώ όποιον ξέρει πο�� είναι το πτώμα του παιδιού μου, να μου το φέρει. Είναι μεγάλη ντροπή…. Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη εκεί που πρέπει και πιστεύω ότι θα γίνει.» σημείωσε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου τα ίχνη του οποίου έσβησαν τη νύχτα της 9ης Αυγούστου του 2012.

Η τραγική μάνα, φανερά εξουθενωμένη, υποστήριξε πως δεν απευθύνθηκε αμέσως στην Αστυνομία γιατί εμπιστεύτηκε τον φερόμενο ως εγκέφαλο της απαγωγής και τη σύζυγό του, λόγω της στενής φιλίας που τη συνέδεε μαζί τους.


«Ποιοι τον (εννοεί τον εγκέφαλο της απαγωγής) καλύπτουν; Αυτοί δε φοβούνται τη θεία δίκη; Υπάρχει Θεός. Ντροπή!» τόνισε και πρόσθεσε

«Είμαι σίγουρη ότι σκότωσαν το παιδί μου. Θέλω να μου πούνε πού θάψανε το παιδί μου…

Πιστεύω ότι και ο φερόμενος ως εγκέφαλος της υπόθεσης, (ο κύριος Πέτρος Μιχαλεάκος) αλλά και η σύζυγός του ξέρουν που είναι ο Μάριος και δεν λένε.»

Εν τω μεταξύ, ο θείος του Μάριου κατήγγειλε πως ο κύριος Μιχαλεάκος, τους απείλησε ενώ φορούσε χειροπέδες μέσα στο δικαστήριο.

Να σημειωθεί ότι σήμερα η δίκη για την απαγωγή του Μάριου, συνεχίστηκε με την εξέταση δύο μαρτύρων, ενός αδελφικού φίλου του 26χρονου και ενός πρώτου ξαδέρφου του.

Ο φίλος του Μάριου υποστήριξε ότι ήταν πάνω από 10 χρόνια φίλοι, ότι ο ίδιος δεν γνώριζε τον φερόμενο ως εγκέφαλο της απαγωγής και πως ενώ εκείνος και άλλοι ήθελε να πάει στην αστυνομία ο κύριος Πέτρος Μιχαλεάκος τους εμπόδιζε.

Τέλος ο δεύτερος μάρτυρας είπε πως πήγε μαζί με τον Μιχαλεάκο να πάρουν το αυτοκίνητο από το σημείο που είχαν βρεθεί τα ίχνη και ότι αυτό το έκανε επειδή δεν τον εμπιστευόταν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top