Αιτωλοακαρνανία: Σπείρα έκλεβε ζώα και τα μεταπωλούσε σε κρεοπωλεία

Είχαν "ρημάξει" τους κτηνοτρόφους της περιοχής

 Αιτωλοακαρνανία: Σπείρα έκλεβε ζώα και τα μεταπωλούσε σε κρεοπωλεία
Τέλος στη δράση μιας τετραμελούς σπείρας που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κτηνοτρόφων στην Αιτωλοακαρνανία έβαλαν οι άνδρες της Αστυνομίας.

Η συστηματική έρευνα των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Γαβαλούς οδήγησε στην εξιχνίαση οκτώ ζωοκλοπές που είχαν γίνει σε αποθήκες, άλλες δέκα σε περιφραγμένα αγροκτήματα και μια σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, από τις οποίες οι ζωοκλέφτες είχαν αρπάξει συνολικά επτά πρόβατα, 310 κότες, 55 κουνέλια, αλλά και ποσότητες κρασιού και κρέατος, καθώς και πολλά εργαλεία και οικιακά σκεύη!

Από τις ζωοκλοπές, 14 είχαν γίνει στη Ματαράγκα, τρεις στη Γραμματικού και από μια στα Σιταράλωνα και τη Γαβαλού. Οι τέσσερις Έλληνες, τρεις άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας 63, 44, 41 και 70 χρόνων που, όπως αποδείχθηκε, μεταπουλούσαν τα κλεμμένα ζώα σε κρεοπωλεία του Αγρινίου και του Μεσολογγίου δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ ερευνάται αν κρύβονται πίσω και από άλλες ζωοκλοπές.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top