Ενώπιον του ανακριτή ο Φιλιππίδης για την υπόθεση του Τ.Τ:Τι θα υ��οστηρίξει στην απολογία του

"Αν χάσω οι εισαγγελείς θα εγκρίνουν τα δάνεια" είπε

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε λίγο πριν τις 9 το πρωί της Δευτέρας συνοδευόμενος από άνδρες της Ασφαλείας ο πρώην πρόεδρος του Τ.Τ, Άγγελος Φιλιππίδης ο οποίος κρατείται στην ΓΑΔΑ από την Τετάρτη.

"Θα δώσω τη μάχη του αυτονόητου προκειμένου να μπορούν οι τράπεζες να κάνουν τη δουλειά τους. Αν χάσω οι εισαγγελείς θα εγκρίνουν τα δάνεια" δήλωσε ο κ. Φιλιππίδης προσερχόμενος στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ο πρώην πρόεδρος του Τ.Τ, ο οποίος κατηγορείται γι�� απάτη και απιστία σε βάρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, απολογείται μέσω υπομνήματος 200 σελίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Φιλιππίδης αναμένεται να υποστηρίξει ότι τα δάνεια που δόθηκαν επί ημερών του, δόθηκαν με τις απαραίτητες εγγυήσεις και ότι τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Επίσης θα υποστηρίξει ότι δεν του δόθηκε η δυνατότητα να εκφέρει την δική του άποψη για όσα κατηγορείται, κατά τη διάρκεια της προκαταρκτικής εξέτασης, παρά το γεγονός ότι είχε ορίσει δικηγόρο από τις 2 Οκτωβρίου για να τον εκπροσωπήσει.

Τέλος ο κ. Φιλιππίδης αναμένεται να επαναλάβει ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι ύποπτος φυγής και ότι ενώ βρισκόταν στην Τουρκία, έβγαλε αμέσως εισιτήριο για να επιστρέψει στην Ελλάδα μόλις έμαθε για το ένταλμα σύλληψης. Θα επιμείνει μάλιστα ότι δεν απελάθηκε από τις τουρκικές αρχές, και ότι παραδόθηκε με τη βούλησή του.

Κάντε κλικ στα βίντεο από την εκπομπή LIVE U και δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους o κ. Φιλιππίδης...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top