«Ο Τόνι έχει τα πιο ωραία σπινθιροβόλα μπλε μάτια»

Στη δημοσιότητα προσωπικές σημειώσεις της πρώην κυρίας Μέρντοκ για τον Μπλερ

«Ο Τόνι έχει τα πιο ωραία σπινθιροβόλα μπλε μάτια»
Οι σημειώσεις της πρώην συζύγου του Ρούπερτ Μέρντοκ, της Γουέντι Ντενγκ, αφήνουν ελάχιστες αμφιβολίες για το είδος της σχέσης της με τον πρώην Πρωθυπουργό της Βρετανίας Τόνι Μπλερ.

Η πρώην σύζυγος του μεγιστάνα του Τύπου Ρούπερτ Μέρντοκ σε προσωπικά της σημειώματα που εντόπισε και έφερε στο φως της δημοσιότητας το περιοδικό "Vanity Fair" φέρεται γοητευμένη από το σώμα αλλά τα "πραγματικά πολύ όμορφα πόδια" του πρώην Πρωθυπουργού της Βρετανίας, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τις φήμες που για καιρό ακούγονταν: ότι δηλαδή η βασική αιτία χωρισμού της από τον 82χρονο σύζυγό της ήταν ο έρωτας της για τον κατά πολύ νεότερο του Μπλερ.

"Εάν πιστεύετε πως ο Μέρντοκ πήρε τόσο εύκολα την απόφαση να διαλύσει τον γάμο του και μια μακροχρόνια φιλία (εννοείται με τον Μπλερ, ο οποίος είναι μάλιστα και νονός μιας από τις δύο τους κόρες), μάλλον είστε γελασμένοι" είχε σχολιάσει στο παρελθόν στενός φίλος του μεγιστάνα.

Μάλιστα, η 44χρονη Ασιάτισσα σε μία από τις σημειώσεις της εξηγεί τους λόγους που ο Τόνι της λείπει όταν βρίσκεται μακριά της.

"Είναι τόσο γοητευτικός και τα ρούχα του τόσο όμορφα. Έχει τόσο ωραίο σώμα και πραγματικά πολύ όμορφα πόδια. Είναι λεπτός, ψηλός, με ωραίο δέρμα και σπινθιροβόλα μπλε μάτια. Τα αγαπώ τα μάτια του όπως αγαπώ και την πυγμή του όταν ανεβαίνει στο βήμα" λέει χαρακτηριστικά η Ντενγκ.



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top