Συγκλονιστική ιστορία: “Πάσχω από ένα σπάνιο σύνδρομο. Η ζωή μου κινδυνεύει”

Θέλει να ζει την κάθε της στιγμή η 20χρονη Βιβή

Συγκλονιστική ιστορία: “Πάσχω από ένα σπάνιο σύνδρομο. Η ζωή μου κινδυνεύει”

Πρώτη ανάρτηση: 05/02/2014 00:22

Συγκλονίζει η ιστορία της Βιβής... Η 20χρονη κοπέλα πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο το οποίο είναι απειλητικό για τη ζωή της και προέρχεται από μεταλλαγμένο DNA. Μόνο το 3% του πληθυσμού πάνω στη γη αντιμετωπίζει αυτή την ασθένεια η οποία δεν έχει θεραπεία.

Είναι θανατηφόρος νόσος γιατί προσβάλει τα οστά σε πρώτο επίπεδο και μετά καταστρέφει σταδιακά τα ζωτικά όργανα. "Χάνεις το ασβέστιο. Τα κόκκαλα είναι σαν ηλικιωμένου" λέει στην εκπομπή "Μίλα"

Σύμφωνα με ιατρικές μελέτες το προσδόκιμο όριο ζωής δεν ξεπερνά τα 40 χρόνια αλλά αυτό εξ��ρτάται και από το πόσο γρήγορα εξελίσσεται η ασθένεια.

«Άρχισα ξαφνικά να κάνω κάποιες ταχυκαρδίες. Ήμουν πολύ μικρή. Πήγαινα πρώτη Δημοτικού» εξομολογείται.

Ενώ η αρρώστια της κάλπαζε εκείνη με δύναμη ψυχής τελείωσε την Γ’ Λυκείου στο σπίτι της και πέρασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Ψυχολογία.

Αν και διανύει την δεύτερη δεκαετία της ζωής της η νεαρή κοπέλα παίρνει ένα σωρό φάρμακα κάθε μέρα. «Αισθάνομαι κάθε χρόνο και χειρότερα» λέει στο STAR.

Μάλιστα εξαιτίας της ασθένειάς της πήρε αρκετό βάρος. Σήμερα ζυγίζει 180 κιλά παρόλο που τρέφεται σωστά. Όπως λέει έχει βιώσει το ρατσισμό των παιδιών της ηλικίας της. Με δάκρυα στα μάτια εξομολογείται ότι "ποτέ δεν είχε φίλους και πάντα στα διαλλείματα στο σχολείο καθόταν μόνη της ενώ οι συμμαθητές της την κορόιδευαν."

Όπως λέει η Βιβή, επειδή δεν ξέρει πόσο χρόνια θα ζήσει λόγω της ασθένειάς της, θέλει να ζει την κάθε στιγμή…

Κάντε κλικ στο βίντεο από την εκπομπή "Μίλα" και δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top