Αυτός είναι ο οπλισμός που βρέθηκε στο αυτοκίνητο-γιάφκα!

RPG, ρουκέτες, καλάσνικοφ και γεμιστήρες

Στη δημοσιότητα έδωσε πριν από λίγο η ΕΛ.ΑΣ. τις φωτογραφίες με τον βαρύ οπλισμό που βρέθηκε (εκτοξευτήρας ρουκετών RPG, ρουκέτες και καλάσνικοφ μεταξύ άλλων).

Όπως μπορεί να διακρίνει κάποιος στις φωτογραφίες, το RPG και οι ρουκέτες δείχνουν έτοιμες προς χρήση, αλλά κάποια από τα όπλα καλάσνικοφ και οι γεμιστήρες τους έχουν εμφανή ίχνη διάβρωσης. Μία πιθανή αιτία διάβρωσης είναι το θάψιμό τους στο υπέδαφος, προκειμένου να μην βρεθούν από τους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ.

Οι φωτογραφίες επίσης, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται το ίδιο το αυτοκίνητο το οποίο εκλάπη από την Κερατέα, δείχνουν ότι το είχαν μετατρέψει σε μία κινητή γιάφκα, με στόχο πιθανότατα να μειώσουν τις πιθανότητες εξεύρεσής του οπλισμού σε έλεγχο της Αστυνομίας (με δεδομένο ότι τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει πολλοί έλεγχοι σε άτομα που θεωρείται ότι μπορεί να παράσχουν υποστήριξη στους γνωστούς δραπέτες που ενέχονται σε υποθέσεις τρομοκρατίας).ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top