Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Σταρ: έρευνες στο Δασκαλειό Κερατέας για τον Χ. Ξηρό

Η περίεργη σύμπτωση(;) με το κλεμμένο αυτοκίνητο στο Παλιό Φάληρο

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Σταρ:  έρευνες στο Δασκαλειό Κερατέας για τον Χ. Ξηρό

Στο Δασκαλειό Κερατέας είναι πιθανό να εντοπίστηκε από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία της ΕΛ. ΑΣ. ο Χριστόδουλος Ξηρός! Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Σταρ, υπήρξαν εκτεταμένες αναζητήσεις στην περιοχή και ειδικότερα στα «Λιμανάκια» για τη σύλληψή του, καθώς εκτιμήθηκε ότι υπήρχαν πρόσωπα τα οποία θα μπορούσαν να του χρησιμεύσουν σαν δίκτυο προστασίας. Για τον ίδιο λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής έλεγξαν εξονυχιστικά σπίτια στην περιοχή.

Ύστερα όμως από τις σημερινές εξελίξεις και την εύρεση βαρέως οπλισμού στο Παλαιό Φάληρο, υπάρχουν δύο «συμπτώσεις» (;) που ενδεχομένως να συνδέουν τη μία υπόθεση με την άλλη :

1.Το αυτοκίνητο Όπελ εκλάπη από την Κερατέα,

2. Ο Χριστόδουλος Ξηρός εθεωρείτο ειδικός στις ρουκέτες.

Από την άλλη πλευρά, είναι γεγονός ότι μόνο ο Επαναστατικός Αγώνας (στον οποίο ανήκει το καταζητούμενο ζεύγος Μαζιώτη- Ρούπα) έχει εκτοξεύσει ρουκέτα από RPG (εναντίον της πρεσβείας των ΗΠΑ). Πρόκειται συνεπώς για ένα ανοιχτό σε πολλές υποθέσεις ζήτημα, στο οποίο η ΕΛΑΣ καλείται να βρει τη λύση, ειδικά μετά τη σημερινή θετική εξέλιξη, να έχει στα χέρια της ένα ολόκληρο κινητό οπλοστάσιο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top