Βρετανός δημοσιογράφος τόλμησε και ρώτησε τον Hollande: "Εχετε πάντα σχέση με την Julie Gayet;"

"Οι αποκαλύψεις για την προσωπική σας ζωή δε γελοιοποίησαν τη Γαλλία;"

Βρετανός δημοσιογράφος τόλμησε και ρώτησε τον Hollande: "Εχετε πάντα σχέση με την Julie Gayet;"

Ό, τι δεν τολμούν οι Γάλλοι δημοσιογράφοι τόλμησε ένας Βρετανός δημοσιογράφος της Daily Telegraph.

Ο Christopher Hope, έκανε μια ερώτηση φωτιά στον Francois Hollande ο οποίος βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στη Μεγάλη Βρετανία.

Σε κοινή συνέντευξη τύπου που είχε ο Γάλλος πρόεδρος με τον David Cameron, αφού επισκέφθηκαν μια αεροπορική βάση, ο Hope ρώτησε:

«Κύριε Πρόεδρε. Ξέρω ότι είναι ένα ευαίσθητο θέμα για σας, αλλά δεν πιστεύετε ότι οι αποκαλύψεις για την προσωπική σας ζωή γελοιοποίησαν τη Γαλλία στη διεθνή σκηνή; Εχετε πάντα σχέση με την Julie Gayet; Θα θέλατε να είναι εδώ μαζί σας σήμερα;»

Στο άκουσμα αυτής της ερώτησης όλοι έμειναν άφωνοι… Ο Francois Hollande τότε αφού απάντησε μια άλλη ερώτηση που προηγήθηκε, αναφέρθηκε και σε αυτήν για την προσωπική του ζωή τονίζοντας «Φοβάμαι ότι δεν επιθυμώ να σας απαντήσω».

Στη συνέχεια ξέσπασε ένας πόλεμος μεταξύ των βρετανικών και των γαλλικών μέσων ενημέρωσης. Η εκπρόσωπος των Γάλλων στη Μεγάλη Βρετανία δήλωσε ότι είναι έλλειψη σεβασμού εκ μέρους του βρετανού δημοσιογράφου να ρωτάει αυτά τα πράγματα. «Οταν το Closer δημοσίευσε τα γυμνά της πριγκίπισσας Middleton είχατε σκανδαλιστεί. Δύο μέτρα, δύο σταθμά;» δήλωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top