ΚΑΙΡΟΣ: Συννεφιά και βροχές στις περισσότερες περιοχές – Που θα χιονίσει;

Αναλυτική πρόγνωση για όλη την χώρα

ΚΑΙΡΟΣ: Συννεφιά και βροχές στις περισσότερες περιοχές – Που θα χιονίσει;

​Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, σταδιακή ενίσχυση των νοτίων ανέμων στο Ιόνιο, καθώς και παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι σήμερα Πέμπτη τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στην Αττική το θερμόμετρο θα δείξει από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στη Θεσσαλονίκη από 3 έως 10 βαθμούς.

Κεφαλονιά

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφορ με σταδιακή ενίσχυση στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές κυρίως στα δυτικά και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις το βράδυ στη δυτική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 που σταδιακά θα ενισχυθούν στα 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και σταδιακά στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφορ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές μικρής διαρκείας στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και σταδιακά στα βορεια 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αραιές που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και σταδιακά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα βορεια 5 με σταδιακή ενίσχυση στα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βορεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top