Συγκλονιστική μαρτυρία: «Πήγαν να με σκοτώσουν για να μην τους ξεσκεπάσω»

Κατήγγειλε παράνομο κύκλωμα αγοραπωλησιών αυτοκινήτων

Συγκλονιστική μαρτυρία: «Πήγαν να με σκοτώσουν για να μην τους ξεσκεπάσω»

«Δεν είναι στο χαρακτήρα μου να φοβάμαι. Έξυπνο-χαζό, όπως θέλει μπορεί να το πει κάποιος αλλά δε φοβάμαι.» λέει με γυρισμένη την πλάτη στην κάμερα του Star η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση επειδή ξεσκέπασε με την καταγγελία της ένα παράνομο κύκλωμα αγοραπωλησιών αυτοκινήτων!

Η άτυχη αλλά τολμηρή γυναίκα έπεσε πριν από λίγα 24ώρα θύμα άγριας επίθεσης από τουλάχιστον ένα άτομο την ώρα που έφευγε από σπίτι φίλης της.

Όπως καταγγέλλει η ίδια ο δράστης την προειδοποίησε να σταματήσει να μιλά για τη δική της την ασφάλεια.

«Δεν πρόλαβα να δω τίποτα. Απολύτως τίποτα. Μόνο μια σκιά και μία αστραπή που δέχθηκα στον οφθαλμό μου. Στην συνέχεια με χτύπησε και στον αυχένα. Έπεσα κάτω από τα χτυπήματα καθώς όπως πιθανολογεί ο ιατροδικαστής με έδειραν με σιδηρογροθιά.» περιγράφει με ανατριχιαστική λεπτομέρεια προσθέτοντας

«Την ώρα που με χτυπούσαν μου έλεγαν πως αυτό είναι ένα μάθημα που πρέπει να πάρω ώστε να μην ασχοληθώ ξανά ούτε με την αντιπροσωπεία την οποία κυνηγούσα και έκανα αγωγές και μηνύσεις αλλά ούτε με τα κεντρικά της εταιρείας.»

Η γυναίκα αμέσως μετά την επίθεση που δέχθηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ευτυχώς δεν είχε κάτι πολύ σοβαρό

«Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Όσο και να προσπαθήσουν να με βγάλουν από την μέση δεν θα τα καταφέρουν. Εγώ είμαι ο βασικός μάρτυρας και έχω δώσει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται και στην αστυνομία και στους εισαγγελείς. Τι περιμένουν για να κάνουν κάτι; Να με δουν ξαπλωμένη οριζόντια;;;»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top