Διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας

Κάντε κλίκ και δείτε πού και πότε θα ισχύσουν οι αλλαγές

Διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας

Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες στον δεξιό παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα του από τη συμβολή της προέκτασης του παράπλευρου με την ανώνυμη οδό που καταλήγει στο ρεύμα προς Λαμία της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας έως τη συμβολή της με την οδό Αρ. Βαλαωρίτου, περιοχής Δήμου Μεταμορφώσεως, για το χρονικό διάστημα από 29-1-2014 έως και 31-5-2014, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται ως ακολούθως:

α) Στην κατεύθυνση προς Αθήνα/ Μενίδι: Δεξιός παράπλευρος Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, αριστερά Αρ. Βαλαωρίτου, δεξιά Χλόης, δεξιά Ελ. Βενιζέλου και στη συνέχεια είτε ευθεία προς Αθήνα, είτε δεξιά στην Τατοΐου προς Μενίδι.

β) Στην κατεύθυνση προς Κηφισιά/ Εργοστάσιο ¨ΦΑΓΕ¨: Τατοΐου, δεξιά στην ανώνυμη οδό που καταλήγει στο ρεύμα προς Λαμία της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, συνέχεια στο ρεύμα προς Λαμία της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, έξοδος στον επόμενο ανισόπεδο κόμβο (Λυκόβρυσης-γέφυρα Λυμάτων) και στη συνέχεια είτε αριστερά προς Κηφισιά, είτε δεξιά Ερμού και δεξιά στον παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας προς Εργοστάσιο ¨ΦΑΓ��¨.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top