Πατέρας 15χρονης Μυρτούς: «Όταν σκέφτομαι το δολοφόνο μου κόβεται το οξυγόνο»

«Η κόρη μου καταλαβαίνει τα πάντα αλλά αντιδρά μόνο με το βλέμμα»

Στην Λάρισα στο κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλεύεται η 15χρονη Μυρτώ, που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον δράκο της Πάρου, προτίμησε να είναι σήμερα ο πατέρας της Γιάννης Παπαδομιχελάκης, καθώς στο δικαστήριο πήγαν η μητέρα και η αδερφή της Μυρτούς.

«Η Μυρτώ δεν μπορεί να κουνηθεί, δεν μπορεί να μιλήσει, δε μπορεί να φάει, δεν κουνάει γλώσσα. Οι γιατροί έχουν πέσει από πάνω της για να μπορέσουν να τη βοηθήσουν.

Πάντως όλοι έχουμε κάποιες προσδοκίες ότι μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα. Θα δούμε.» υποστήριξε μιλώντας στην εκπομπή της Τατ��άνας Στεφανίδου ο πατέρας της προσθέτοντας

«Η Μυρτώ πλέον καταλαβαίνει τα πάντα. Και όταν της μιλάς και όταν γίνεται μια συζήτηση δίπλα της και όταν της λές ακόμα και δύσκολα πράγματα έχει αντίληψη. Το θέμα είναι ότι μερικές φορές μπορεί να αντα��οκριθεί και άλλες πάλι όχι λόγω της έντασης που την διακατέχει μερικές φορές.

Όταν λέω αντιδράει εννοώ με το βλέμμα της»

Ο κύριος Παπαδομιχελάκης διαπιστώνει πως δυστυχώς «η Μυρτώ δεν θα μπορέσει να γίνει όπως πριν» αλλά πιστεύει «πως θα μπορέσει να κερδίσει κάποια πράγματα από τον παλιό της εαυτό. Να μπορέσει να καταπίνει, να τρέφεται δηλαδή, να μιλά και να κάνει κάποιες κινήσεις ώστε να έχει κάποιο είδος αυτονομίας.»

Καταλήγοντας ο πατέρας της άτυχης κοπέλας τονίζει «Όταν σκέφτομαι το δολοφόνο μου κόβεται το οξυγόνο. Ίσως και αυτός να ήταν και ένας λόγος που δεν πήγα. Δεν νιώθω να είμαι δυνατός για να τον αντιμετωπίσω με ψυχραιμία. Οπότε προτίμησα να μείνω με το παιδί μου που με χρειάζεται και να μην πάω στο δικαστήριο σήμερα.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top