Νέο κύμα κακοκαιρίας σε όλη την χώρα από το πρωί της Τρίτης

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: Που θα βρέξει και που θα χιονίσει

Νέο κύμα κακοκαιρίας σε όλη την χώρα από το πρωί της Τρίτης

Νέο κύμα κακοκαιρίας με έντονες βροχές και καταιγίδες, αλλά και χιονοπτώσεις αναμένονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας από το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με την μετεωρολόγο, Ε. Κατριτζόγλου, στην Κεφαλονιά, όπου αρκετοί κάτοικοι έχουν μείνει χωρίς σπίτια, θα σημειωθούν αραιές βροχοπτώσεις με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται μεταξύ 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Παρόμοιος θα είναι ο καιρός σε όλα τα νησιά του Ιονίου.

Όπως σας είπαμε, η κακοκαιρία θα πλήξει όλη την χώρα. Στην Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη αναμένονται έντονες βροχές και καταιγίδες.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε Μακεδονία και Θράκη από σή��ερα το βράδυ, ενώ θα επεκταθούν σε Ήπειρο και Κεντρική Ελλάδα από την Τρίτη. Στις περιοχές αυτές οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές, ενώ θα επικρατήσει παγετός τις βραδινές και τις πολύ πρωινές ώρες.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι καλύτερος, χωρίς ωστόσο να λείψουν οι βροχές, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε στα λευκά και την Πάρνηθα.

Χιονόνερο, ίσως και χιόνι να δούμε στην Θεσσαλονίκη, όπου δεν αποκλείεται το θερμόμετρο να δείξει και θερμοκρασίες υπό το μηδέν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top