Ρέθυμνο: Κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών πίσω από το νεογέννητο που πουλήθηκε για 30.000 ευρώ

Η μητέρα και οι "μεσολαβητές" δεν έχουν συλληφθεί λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου

Ρέθυμνο: Κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών πίσω από το νεογέννητο που πουλήθηκε για 30.000 ευρώ

Ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών εντόπισαν οι αρχές πίσω από το νεογέννητο που πρόσφατα απέκτησε άτεκνο ζευγάρι στο Ρέθυμνο και το οποίο όπως σας γραψαμε χθες στο star.gr εικάζεται ότι πουλήθηκε έναντι 30.000 ευρώ από τη Βουλγάρα μητέρα του.

Η υπόθεση μπήκε στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. που, υπό την εποπτεία του κ.Εισαγγελέα Ρεθύμνου, ερευνούσε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το ενός μηνός βρέφος έφτασε στα χέρια της 51χρονης επιχειρηματία και του 58χρονου συζύγου της από το Ρέθυμνο.

Όπως αποδείχτηκε, 71χρονος Αθηναίος δικηγόρος και νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο της Χαλκίδας μεσολάβησαν και τα Χριστούγεννα το άτεκνο ζευγάρι απέκτησε το αγοράκι από τη Βουλγαρία, έναντι περίπου 30.000 ευρώ, το οποίο μοιράστηκαν οι "μεσολαβητές" και η 33χρονη Βουλγάρα μητέρα του παιδιού.

Οι δράστες δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ το μωρό παραμένει στην οικογένεια, έως ότου δρομολογηθούν οι νομικές διαδικασίες. Σε βάρος των πέντε εμπλεκόμενων σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας για παραβάσεις που αφορούν στη νομοθεσία περί παράνομης υιοθεσίας.

Την προανάκριση και την αστυνομική έρευνα ��ου συνεχίζεται για να διερευνηθούν πλήρως όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top