37χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά τον έσωσε η γυναίκα του

Κινητοποιήθηκαν ΕΛ.ΑΣ και Λιμενικό

37χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά τον έσωσε η γυναίκα του
Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε, λίγο μετά τη 01.00 τα μεσάνυχτα, ένας 37χρονος Βολιώτης, που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε βράχο, στην περιοχή του Σωρού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Βόλου.

Για τον εντοπισμό του 37χρονου άνδρα κινητοποιήθηκαν τόσο η Αστυνομία όσο και το Λιμενικό, μετά από τηλεφώνημα που έκανε η σύζυγός του στην Αστυνομία, η οποία ενημέρωσε τις αρχές ότι ο σύζυγός της είχε φύγει από το σπίτι και ότι ήθελε να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Ένα τηλεφώνημα που αποδείχθηκε σωτήριο
, καθώς δεν χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

Επειδή υπήρχε η πληροφορία ότι ο άνδρας βρισκόταν με το αυτοκίνητό του κοντά στη θάλασσα, ενημερώθηκε και το Λιμεναρχείο Βόλου, που έκανε έρευνες, τόσο με μικρό σκάφος, όσο και με αυτοκίνητο και Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών.

Παράλληλα, ξεκίνησε να ψάχνει και η Αστυνομία και μετά από 45 λεπτά περίπου, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε να έχει πέσει με το αυτοκίνητο του σε ένα βράχο, κοντά στη θάλασσα, στην περιοχή Σωρός.

Στις 02.30 μετά τα μεσάνυχτα, δόθηκε σήμα στο Λιμεναρχείο ότι ο άνδρας βρέθηκε, ενώ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top