Ο «γολγοθάς» της Μυρτώς: Η 16χρονη επιστρέφει από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα

Θα συνεχίσει την θεραπεία της στην Λάρισα

Εξιτήριο παίρνει στις 23 Ιανουαρίου από το νοσοκομείο της Βοστόνης η 16χρονη πλέον Μυρτώ, η οποία κακοποιήθηκε βάναυσα από έναν Πακιστανό το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο.

Το άτυχο κορίτσι στις 10 Δεκεμβρίου υπεβλήθη σε επέμβαση για την παροχέτευση ενός ισχυρού μυοχαλαρωτικού, μέσω της «αντλίας μπακλοφέν», για την αντιμετώπιση των επώδυνων περιστατικών σπαστικότητας που τη βασανίζουν.

Οι γιατροί θεωρούν ότι όλα βαίνουν καλώς με τη νέα θεραπεία κι έτσι το κορίτσι που συγκλονίζει με τον Γολγοθά του θα επιστρέψει δίνοντας χαρά τόσο στον πατέρα της Γιάννη, όσο και στη 18χρονη αδελφή της Ελεάννα.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» η θεραπεία της θα συνεχιστεί στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Animus», που βρίσκεται στη Λάρισα.

Γκρίζα σκιά ωστόσο παραμένει η περιπέτεια που περνά η οικογένεια με την αντιδικία που προέκυψε εξαιτίας του λογαριασμού υπέρ της Μυρτώς που άνοιξαν ομογενείς στην Αμερική, καθώς συγκέντρωσαν ένα σημαντικό ποσό, το οποίο όμως ποτέ δεν απέδωσαν για τη θεραπεία της 16χρονης.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top