Αποκάλυψη ΣΟΚ: Ο απαγωγέας εί��ε κλειστεί μαζί με τον Καραμολέγκο στο πορτμπαγκάζ

Απολογούνται σήμερα οι απαγωγείς

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την απαγωγή του γνωστού αρτοβιομήχανου Μ. Καραμολέγκου.

Όπως έγραψε και το star.gr, ο επιχειρηματίας τις δραματικές ώρες που βρισκόταν κλειδωμένος στο πορτ μπαγκάζ του κλεμμένου ταξί, άκουγε τους απαγωγείς του να λένε ότι πρέπει να κάψουν το αυτοκίνητο μαζί με το θύμα τους γιατί δεν μπορούσαν να ανοίξουν την π��ρτα του.

Με περισσή ψυχραιμία ο επιχειρηματίας κατάφερε να τους μεταπείσει και να τους κάνει να φέρουν ένα ψαλίδι για να κόψουν το πορτμπαγκάζ και να μπορέσει να βγει.

Αυτό που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα και αποκάλυψε ο Γ. Παπαδάκης στην εκπομπή του μιας και είναι προσωπικός φίλος του επιχειρηματία είναι ότι επί τρεις ώρες ήταν κλειδωμένος στο πορτμπαγκάζ μαζί με τον απαγωγέα του!!!!

«Η μόνη λεπτομέρεια που μπορώ να αποκαλύψω είναι ότι στην απαγωγή χρησιμοποιήθηκαν δύο αυτοκίνητα. Του Καραμολέγκου και το κλεμμένο ταξί. Τι πορτμπαγκάζ μπορεί να έχει ένα ταξί; Για τρεις ώρες δεν ήταν μόνος του εκεί μέσα ο Μ. Καραμολέγκος, αλλά ήταν και ο απαγωγέας του μαζί», είπε ο παρουσιαστής, εξηγώντας πώς οι απαγωγείς του ε��ιχειρηματία προσπάθησαν να τον βγάλουν από το πορτμπαγκάζ.

Πρόκειται πραγματικά για ένα θρίλερ που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης, ενώ συγκλονίζει και η αποκάλυψη ότι ο Μανώλης Καραμολέγκος έφτασε στο αστυνομικό τμήμα κάνοντας ωτοστόπ!

«Ο Καραμολέγκος πήγε στο αστυνομικό τμήμα με ωτοστόπ. Σταμάτησε ένα ζευγάρι, το τέταρτο αυτοκίνητο στο οποίο είχε κάνει σήμα και μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό τους, μαζί με τον απαγωγέα του», είπε ο Γ. Παπαδάκης.

Μάλιστα η τύχη ήταν με το μέρος του επιχειρηματία, αφού ο απαγωγέας είχε πειστεί ότι οι συνεργοί του είχαν συλληφθεί, μετά τις επαναλαμβανόμενες αναπάντητες κλήσεις που τους έκανε και του είχε παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο.

Κάποια στιγμή λοιπόν κι ενώ κατευθύνονταν στο αστυνομικό τμήμα, οι συνεργοί πήραν τηλέφωνο τον Μολδαβό και ευτυχώς ο επιχειρηματίας κατάφερε να αποσυνδέσει την μπαταρία και να μην τον πάρει χαμπάρι ο απαγωγέας του.

Σήμερα πάντως θα έρθουν στο φως και άλλες λεπτομέρειες αφού θα απολογηθούν στον εισαγγελέα οι δύο Μολδαβοί που απήγαγαν τον Μ. Καραμολέγκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top