Εκμεταλλευτείτε την Κυριακή: Θα έχει αρκετή ζέστη, μεγάλες εκπτώσεις και ανοιχτά μαγαζιά !!

Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίες και η πρόγνωση του καιρού!

Εκμεταλλευτείτε την Κυριακή: Θα έχει αρκετή ζέστη, μεγάλες εκπτώσεις και ανοιχτά μαγαζιά !!

​Με ανοιξιάτικές θερμοκρασίες θα κάνουν τα ψώνια τους σήμερα Κυριακή οι καταναλωτές στα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων.

Η λειτουργία των καταστημάτων είναι προαιρετική από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα για την Αθήνα και έως τις 8 το βράδυ για τη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων προκήρυξε πανελλαδική απεργία στον κλάδο του εμπορίου για σήμερα Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014.

Η ομοσπονδία αμφισβητεί τα στοιχεία των εμπορικών συλλόγων και του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, ότι η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές και η «λευκή νύχτα» τόνωσαν το τζίρο στην αγορά και σημειώνει ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Αναλυτική πρόγνωση καιρού

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Κυριακή.

Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με τη μέγιστη στη Βόρεια Κρήτη να φτάνει τους 20 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και κατά τόπους στο Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακά ενίσχυση από το μεσημέρι και μετά σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.

Αττική

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, στην Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα ασθενείς

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top