Σκι και παιχνίδια στον Παρνασσό με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού

Ευκαιρία για διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους

Σκι και παιχνίδια στον Παρνασσό με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού
Μία ακόμη ευκαιρία για ατελείωτο παιχνίδι στο χιόνι και διασκέδαση προσφέρει αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς η Κυριακή είναι η Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού.

Η υπεύθυνη σχολής σκι κ. Καλλίτση είπε: «Η Παγκόσμια ημέρα χιονιού είναι μία γιορτή για τα παιδιά και σύνθημά της έχει "Φέρτε τα παιδιά στο χιόνι».

Τα παιδιά έχουν την τιμητική τους και στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού οι εκδηλωσεις που θα γίνουν το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιανουαρίου είναι αφιερωμένα σ' αυτά.

Ο υπεύθυνος του Χιονοδρομικού Κέντρου κ. Γιαννόπουλος ανέφερε: «Το χιονοδρομικό προσφέρει σε όλους τους χιονοδρόμους μέχρι 17 χρ. το εισιτήριο μόνο 1 ευρώ. Για την ημέρα αυτή διεξάγονται και δωρεάν μαθήματα σκι πάλι στα παιδιά και ενοικίαση εξοπλισμού».

«Για όλα τα παιδιά υπάρχουν δώρα, όλα τα παιδιά παίρνουν ένα πτυχίο το οποίο ουσιαστικά δείχνει ότι έχουν πάρει μέρος στην παγκόσμια ημέρα χιονιού», πρόσθεσε η κ. Καλλίτση.
Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα χιονιού οι ξενοδόχοι της περιοχής κάνουν προσφορές. Η πληρότητα είναι υψηλή αλλά οι εκδρομείς της τελευταίας στιγμής προλαβαίνουν ακόμη να κάνουν κράτηση.

Τέλος ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αράχωβας είπε: «Με την παγκόσμια ημέρα χιονιού που είναι αύριο έχουμε χαμηλώσει τις τιμές και σε σχέση με πέρυσι ένα 10% δηλαδή μία τιμή σε ένα δίκλινο δωμάτιο μπορεί να ξεκινάει από τα 45 ευρώ και μία μέση τιμή σε τετράστερο ξενοδοχείο είναι στα 75 με 80 ευρώ. Υπάρχουν κρατήσεις είναι η πληρότητα γύρω στο 80%».

Οι υπεύθυνοι του χιονοδρομικού περιμένουν πολλά παιδιά το σαββατοκύριακο και γι' αυτό συνιστούν στους γονείς να κλείσουν έγκαιρα ραντεβού για μάθημα καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top