Αίσιο τέλος στην απαγωγή του επιχειρηματία Μ. Καραμολέγκου - Αφέθηκε ελεύθερος

Συνελήφθησαν οι δύο από τους δράστες

Αίσιο τέλος στην απαγωγή του επιχειρηματία Μ. Καραμολέγκου - Αφέθηκε ελεύθερος

Πρώτη ανάρτηση: 15/01/2014 17:11

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του γνωστού επιχειρηματία, Μ. Καραμολέγκου, ο οποίος απήχθη το βράδυ της Τρίτης από το σπίτι του στον Γέρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατέας, όπου αποκάλυψε την ταυτότητα του, ενώ μαζί του πήγε και ο ένας εκ των δραστών, ο οποίος παραδόθηκε.

Έπεισε τον δράστη να παραδοθεί

Ένας αλλοδαπός από την Μολδαβία είναι ο ένας από τους τρεις δράστες, ο οποίος παραδόθηκε στην αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καραμολέγκος τον έπεισε μετά από πολύωρη συζήτηση να τον αφήσει ελεύθερο και να παραδοθεί προφανώς υποσχόμενος πως οι συνέπειες θα είναι λιγ��τερες σε αυτή την περίπτωση.

Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα και μετά από καταδίωξη σε ταξί προσήχθη στην ΓΑΔΑ ένα ακόμα άτομο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είναι ο δεύτερος δράστης. Σύμφωνα με πληροφορίες τον αναγνώρισε ο ίδιος ο επιχειρηματίας. Σε εξέλιξη είναι η έρευνα για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών.

Η ανακοίνωση της Καραμολέγκος Α.Ε.

Εν τω μεταξύ, ανακοίνωση για το περιστατικό είχε εκδώσει λίγο νωρίτερα η εταιρία Καραμολέγκος Α.Ε.

«Σε συνέχεια δημοσιευμάτων που εμπλέκουν τον ιδιοκτήτη της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος A.E., κ. Εμμ. Καραμολέγκο, σε υπόθεση απαγωγής, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι υπάρχει σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα.

Σε κάθε περίπτωση, η λειτουργία της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος Α.Ε. συνεχίζει απρόσκοπτα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Προς το παρόν πάντως δεν έχει γνωστό αν δόθηκαν τα λύτρα που είχαν ζητηθεί ή όχι. Πάντως, είναι η πιο γρήγορη έκβαση σε υπόθεση απαγωγής.

Διαβάστε εδώ το χρονικό της απαγωγής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top