Τραγικό: «Ήμουν 7 χρόνια κατηγορούμενος για μια γλάστρα με αλεύρι! Νόμιζαν ότι είναι ναρκωτικά»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ από γνωστό κοσμικό - Δεν είχαν ελέγξει την άσπρη σκόνη

Τραγικό: «Ήμουν 7 χρόνια κατηγορούμενος για μια γλάστρα με αλεύρι! Νόμιζαν ότι είναι ναρκωτικά»

Μια απίστευτη ταλαιπωρία έζησε ο γνωστός κοσμικός, Χρήστος Δεληλάμπρος, γόνος επιχειρηματικής οικογένειας, ο οποίος κατηγορήθηκε άδικα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

«Για 7 χρόνια ήμουν κατηγορούμενος για ναρκωτικά, για μια γλάστρα που είχε μέσα… αλεύρι», λέει!

Όπως θα ακούσετε στο βίντεο, ο Γολγοθάς του ξεκίνησε το 2008, όταν συνελήφθη στην Μύκονο, επειδή σε μια γλάστρα που του είχα�� κάνει δώρο είχε μέσα… αλεύρι και οι αστυνομικοί νόμιζαν ότι είναι ναρκωτικά!

Το χρονικό της ταλαιπωρίας

Ο 30χρονος Χρήστος εργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί της Μυκόνου. Πριν πάει για δουλειά ένα βράδυ, του τηλεφώνησε η ιδιοκτήτρια του κέντρου και του εξήγησε ότι υπήρχαν υποψίες πώς στο συγκρότημα στο οποίο διαμένει γίνεται διακίνηση ναρκωτικών.

Του ζήτησε να μην πάει για δουλειά και να περιμένει μέχρι να φτάσει στο σπίτι του εκείνη και ο διοικητής του Τμήματος της Μυκόνου.

Έτσι και έγινε. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του δεν βρέθηκε τίποτα. Όμως οι αστυνομικοί του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα προκειμένου να δώσει μια άτυπη κατάθεση.

Εν τω μεταξύ, την ώρα εκείνη έφτασε στο μαγαζί που εργαζόταν μια γλάστρα - δώρο, η οποία είχε μέσα… αλεύρι. Οι αστυνομικοί όμως που την βρήκαν θεώρησαν ότι είναι ναρκωτικά και του ζήτησαν να απολογηθεί!!!

Για επτά χρόνια, μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου του 2013 ακόμα και ο ίδιος πίστευε ότι η γλάστρα είχε μέσα ναρκωτικά και προσπαθούσε να αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με το φυτό.

Τελικά, ακόμα και ο ίδιος έμαθε ότι η άσπρη σκόνη ήταν αλεύρι κατά την διάρκεια της δίκης του.

Δείτε τι λέει στο βίντεο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top