Φιλιππίδης μετά τη σύλληψή του: "Δεν είπα ποτέ ότι ήμουν στις ΗΠΑ. Ήμουν στην Τουρκία"

Τόνισε ότι δεν κρυβόταν και ότι διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο από την πρώτη στιγμή

Συνέντευξη έδωσε λίγο μετά τη σύλληψή του στον Real Fm ο πρώην διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης, ο οποίος συνελήφθη, όπως σας έγραψε πρώτο το star.gr στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Ο κ. Φιλιππίδης διέψευσε ότι βρισκόταν το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ και τόνισε "είχε έρθει σε συμφωνία-δια του συνηγόρου του- με τον ανακριτή να επιστρέψει στην Ελλάδα την Δευτέρα, ωστόσο οι ελληνικέ�� αρχές επέλεξαν να ενεργοποιηθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και έτσι αυτή την ώρα κρατείται στην Κωνσταντινούπολη". Ανέφερε μάλιστα ότι δεν είναι σε αστυνομικό τμήμα, αλλά σε χώρο, όπου θα καθοριστεί η διαδικασία επιστροφής του στην Ελλάδα.

«Βρισκόμουν στην Κωνσταντινούπολη όλες αυτές τις μέρες. Δεν είπα ποτέ ότι ήμουν στις ΗΠΑ. Έχω συλληφθεί και θα εκδοθώ την Κυριακή» είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην διοικητής του Τ.Τ σημείωσε μάλιστα ότι δεν κρυβόταν, διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο από την πρώτη στιγμή, το οποίο πλήρωνε με την πιστωτική του κάρτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top