Και όμως συμβαίνει: Με νέα εφαρμογή το αυτοκίνητο θα παρκάρει μόνο του!

Δείτε πώς γινεται στο βίντεο

Μισείτε το παρκάρισμα; Έχετε κλειστοφοβία και δεν θέλετε να μπείτε στο γκαράζ; Για όλα υπάρχει λύση και λέγεται… αυτόματο παρκάρισμα.

Το νέο σύστημα, το οποίο δημιούργησε μια γαλλική εταιρία και παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης υψηλής τεχνολογίας CES, λειτουργεί σαν «εγκέφαλος» του αμαξιού.

Η ιδέα είναι αρκετά απλή: Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, ο οδηγός θα θέσει σε λειτουργία μια εφαρμογή από το κινητό του τηλέφωνο ή οποιοδήποτε συνδεδεμένο αντικείμενο, και το όχημα θα αναχωρήσει μόνο του για να βρει την πρώτη διαθέσιμη θέση!!!

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να τεθεί σ�� λειτουργία άλλη εφαρμογή και το αυτοκίνητο θα γυρίσει να περιμένει στην έξοδο του γκαράζ.

Το σύστημα δεν χρειάζεται κανέναν ειδικό εξοπλισμό για να λειτουργήσει στο εσωτερικό του γκαράζ και βασίζεται σε υπέρηχους αισθητήρες που ήδη χρησιμοποιούνται στα αυτοκίνητα, στο σύστημα αισθητήρων για το παρκάρισμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top