Αυτός είναι ο άντρας που σκότωσε με σπασμένο μπουκάλι τον εραστή του!

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία στην Ξηροκρήνη

Αυτός είναι ο  άντρας που σκότωσε με σπασμένο μπουκάλι τον εραστή του!

Ένας 40χρονος συνελήφθη ως δράστης της δολοφονίας 67χρονου στο διαμέρισμα όπου έμενε στην περιοχή της Ξηροκρήνης.
Σε βάρος του 40χρονου που φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με τον 67χρονο, σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, παραβάσεις νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Πέμπτης, ο 67χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του ενώ είχε τραύματα στον κορμό του σώματός του και στα χέρια.

Μετά από έρευνα εντοπίσθηκε ο 40χρονος σε ακατοίκητη μονοκατοικία.

Όπως προέκυψε ο 40χρονος, ο οποίος φιλοξενούταν το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον 67χρονο, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με το θύμα, τον τρ��υμάτισε θανάσιμα με σπασμένο μπουκάλι πιθανότατα.

Στη συνέχεια, αφαίρεσε από την οικία προσωπικά έγγραφα του νεκρού και χρυσαφικά τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, κατά την αυτοψία που διενεργήθηκε στην εν λόγω οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, τρία οικιακά μαχαίρια.

Τέλος, ο 40χρονος στερείται νομίμων εγγράφων εισόδου και παραμονής στην χώρα, είναι καταχωρημένος στον κατάλογο χωρών SHENGEN και σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημ/κείου Καστοριάς, με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για παράβαση Νόμου Περί Αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top