ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μεταμφιεσμένος και με αμάξι συγγενικού του προσώπου μεταφέρθηκε στην Αθήνα ο Ξηρός

Στο "μικροσκόπιο" και ο Μπαγκλαντεσιανός-"ψυχοπαίδι" της οικογένειας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μεταμφιεσμένος και με αμάξι συγγενικού του προσώπου μεταφέρθηκε στην Αθήνα ο Ξηρός

Με κάθε λεπτομέρεια είχε σχεδιάσει την εξαφάνισή του από την περιοχή της Χαλκιδικής ο καταζητούμενος ισοβίτης Χριστόδουλος Ξηρός. Όπως αποκάλυψε το STAR, ο εκτελεστής της 17 Νοέμβρη, το πρωί της περασμένης Κυριακής, αμέσως μετά την έξοδό του από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Καλλικράτειας, όπου έδωσε το παρόν, έβαλε σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο του.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός, το πρωί της Κυριακής, αρχικά επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι όπου είπε στη μητέρα του ότι θα πήγαινε μια βόλτα στην παραλία. Για να είναι σίγουρος ότι δεν θα τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί, κάποια στιγμή άλλαξε ρούχα, φόρεσε περούκα και καπέλο και επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο που τον περίμενε σε προκαθορισμένο σημείο. Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, o οδηγός ήταν κάποιος δικός του άνθρωπος. Αρχικά ο Ξηρός πήγε στα αδέλφια του στη Θεσσαλονίκη και το μεσημέρι της ίδιας μέρας, έφυγε με άλλο αυτοκίνητο για την Αθήνα, στα παλιά του λημέρια, παραβιάζοντας τους περιοριστικούς όρους της 7ης κατά σειρά άδειας που είχε πάρει από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Όταν έγινε γνωστή η εξαφάνιση του Ξηρού οι αστυνομικοί εξέτασαν όλα τα αδέλφια του αλλά και έναν 20χρονο από το Μπαγκλαντές που βαπτίστηκε χριστιανός και ακούει στο όνομα Θανάσης. Ήταν αυτός που συνόδευσε για τελευταία φορά τον Χριστόδουλο Ξηρό στο τμήμα της Νέας Καλλικράτειας για να δώσει το παρόν. «Δεν ξέρει τίποτα αυτός» λέει ο πατέρας του Ξηρού και μάλιστα υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν βία για να του αποσπάσουν πληροφορίες.

Ο νεαρός από το Μπαγκλαντές είχε γνωριστεί στη φυλακή με τον Σάββα Ξηρό. Ο Σάββας Ξηρός αποφάσισε μάλιστα να τον υιοθετήσει καθώς όπως λέει δεν έχει άλλα παιδιά.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top