Άγγελος Φιλιππίδης: «Είμαι στο εξωτερικό αλλά θα επιστρέψω για να δώσω εξηγήσεις»

Τι λέει ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Άγγελος Φιλιππίδης: «Είμαι στο εξωτερικό αλλά θα επιστρέψω γι�� να δώσω εξηγήσεις»

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση των «κόκκινων» δανείων.

Ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. του Τ.Τ. δήλωσε ότι βρίσκεται στο εξωτερικό εδώ και σχεδόν ένα μήνα, αλλά «Θα έρθω να απολογηθώ για ένα ένα τα δάνεια και θα δώσω εξηγήσεις στον ανακριτή».

Ο κύριος Φιλιππίδης τόνισε ότι δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα. «Δεν τα έχω πάρει εγώ τα λεφτά» πρόσθεσε και τόνισε ότι θα ήθελε να υπάρχει μια κάμερα στην ανάκρισή του. «Θα ήθελα όλος ο ελληνικός λαός να καταλάβει, να καταλάβουν οι 2.500 υπάλληλοι του ΤΤ οι οποίοι έκαναν έναν τεράστιο αγώνα να φέρουν το ΤΤ πρώτο το 2010 και να βρίσκονται σήμερα υπό απόλυση πως διαχειριστήκαμε αυτή την εξουσία», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κ. Φιλιππίδης τόνισε ότι είχε ζητήσει από τον κ. Νικολούδη όσο και από τις εισαγγελείς διαφθοράς να τον δεχθούν για να τους δώσει εξηγήσεις κάτι το οποίο δεν έγινε.

Ανέφερε, επίσης, ότι στην έκθεση Blackrock το ΤΤ είχε 5% κόκκινα δάνεια, ενώ οι αποκαλούμενες συστημικές είχαν κόκκινα δάνεια σε ποσοστό 18% με 24,5%, ενώ κατέληξε πως βρίσκεται στο εξωτερικό, σε ένα προγραμματισμένο ταξίδι και ότι θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό για να δώσει εξηγήσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top