Αρχιφύλακας Κορυδαλλού: Είναι αλήθεια το "ρεβεγιόν" Ξηρού με τους Πυρήνες στην Α' Πτέρυγα!

"Προφανώς το απαίτησαν οι τρομοκράτες. Θα φανεί στην έρευνα"

Αρχιφύλακας Κορυδαλλού: Είναι αλήθεια το "ρεβεγιόν" Ξηρού με τους Πυρήνες στην Α

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o αρχιφύλακας Κορυδαλλού, Α. Αραβαντινός, επιβεβαίωσε ότι υπήρξε «ρεβεγιόν» στην Α’ Πτέρυγα στο οποίο συμμετείχαν ο Χριστόδουλος Ξηρός και οι «Πυρήνες»!!

Αυτός μάλιστα ήταν ο λόγος, όπως σας γράψαμε νωρίτερα από το star.gr που επιβλήθηκε το προσωρινό μέτρο της αναστολής εκτέλεσης των καθηκόντων τους σε δυο αρχιφύλακες, τρεις υπαρχιφύλακες και πέντε φύλακες που είχαν βάρδια την Πρωτοχρονιά στις φυλακές Κορυδαλλού στην 1η και την 5η Πτέρυγα.

«Όπως όλες οι λέξεις έτσι και η λέξη «ρεβεγιόν» χάνει στη φυλακή την έννοια που έχουμε μάθει στην κοινωνία. Ωστόσο το γεγονός της συνύπαρξης στο χώρο της Α’ πτέρυγας του Χριστόδουλου Ξηρού με τους «Πυρήνες» είναι αλήθεια» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αραβαντινός τονίζοντας ότι "κάτι τέτοιο δεν είναι νόμιμο" και ευχήθηκε ότι «με αφορμή αυτό το γεγονός να δοθεί μια λύση γιατί μόνοι μας δεν μπορούμε»

«Είμαι σίγουρος ότι δεν τους κάλεσε κανένας συνάδελφός μου ούτε τους προέτρεψε κανένας συνάδελφος μου, ούτε τον Ξηρό, ούτε τους «Πυρήνες να βρεθούν μαζί. Προφανώς με κάποιο τρόπο το ζήτησαν, το απαίτησαν, αυτό θα το δείξει η έρευνα» δήλωσε και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι εκπρόσωπος των εργαζομένων. Μας κατηγορούν ούτως ή άλλως ότι είμαστε υπέρ των συναδέλφων και συντεχνιάζουμε. Για να κρατάω αυτή την απόσταση, το γεγονός ότι βρέθηκαν όλοι μαζί το καταλογίζω ως λάθος. Αλλά αυτό το λάθος δεν αφορά μόνο εμάς».

Όσο για το αν έχει συμβεί και άλλη φορά αυτή η «συνύπαρξη» ο κ. Αραβαντινός τόνισε ότι «και αυτό ερευνάται». «Έχετε το λόγο της τιμής μου ότι εάν η έρευνα τελειώσει και δεν αποδειχτούν όσα εμείς ενδεχομένως να γνωρίζουμε από πριν θα βγω και με παρρησία θα τα πω αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω γιατί μπορεί κάποιοι να πουν ότι κατεύθυνα ή ότι έδωσα την χ οδηγία» είπε.


Ερωτηθείς για το πώς δόθηκε η άδεια στον Χριστόδουλο Ξηρό ο αρχιφύλακας του Κορυδαλλού είπε: «Το θεωρώ ανεπίτρεπτο. Για παράδειγμα έχει καταργηθεί η θανατική ποινή στην Ελλάδα για όλους, θα πρέπει να καταργηθεί για κάποιους, έχει προβλεφθεί στο σύστημα κράτησης η άδεια στους κρατουμένους, πρέπει να αποκλειστεί για κάποιους; Θα πάμε με αυτή τη λογική;»

«Το ότι ο Ξηρός δικαιούταν άδεια στα 8 χρόνια και την πήρε στα 12 έχει και αυτό την αξία του» δήλωσε και τόνισε ότι «δεν είναι μία εισαγγελέας που έδωσε την άδεια αλλά είναι τέσσερις συνολικά»

Όσο για το χαρτί αδείας στο οποίο δεν αναγράφεται ώρα αναχώρησης και ώρα επιστροφής ο κ Αραβαντινός είπε: «Είναι παράληψη. Αλλά προφανώς αυτό το χαρτί που έχετε είναι το αντίγραφο που υπάρχει στο φάκελο το οποίο μένει ασυμπλήρωτο. Αυτό που έχει ο Ξηρός επάνω του και με το οποίο παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Καλλικράτειας είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα έχει (ώρα αναχώρησης και επιστροφής). Αν δεν έχει είναι παράλειψη σοβαρότητη και καταδικαστέα 100%"

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top