Μάθημα αγάπης: «Μεγαλώνω το παιδί μιας γυναίκας που δίνει μάχη με τα ναρκωτικά»

Συγκλονίζει: «Ήταν και ο γιος μου χρήστης στο παρελθόν»

Μάθημα αγάπης: «Μεγαλώνω το παιδί μιας γυναίκας που δίνει μάχη με τα ναρκωτικά»

Μάθημα αγάπης έδωσε μέσα από την γενναιόδωρη πράξη της η κ. Κική, η γυναίκα που μεγαλώνει μόνη της σε ηλικία 58 ετών το παιδί μιας πρώην τοξικομανούς μέχρι εκείνη να είναι σε θέση να το ξανασφίξει στην αγκαλιά της.

Η ιστορία της θα μπορούσε να είναι σενάριο. Χάνει τον σύζυγό της σε ηλικία 40 ετών και αναγκάζεται να μεγαλώσει μόνη της τον μονάκριβο γιος της. Όταν έμαθε ότι ο 15χρονος τότε γιος της έχει μπλέξει με τα ναρκωτικά έχασε την γη κάτω από τα πόδια της.

Έκανε ότι μπορούσε για να τον σώσει. Μέχρι και την πόρτα αναγκάστηκε να του κ��είσει, για να τον πείσει να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτηση. Ο γιος της τα κατάφερε και πλέον είναι ευτυχισμένος.

Έχει σύντροφο, έχει δουλειά και είναι «καθαρός». Όταν έμαθε την ιστορία της νεαρή τοξικομανούς, η οποία γέννησε το μωρό της σε κέντρο απεξάρτησης και το ίδρυμα δεν το δεχόταν, αμέσως έσπευσε να βοηθήσει χωρίς να το σκεφτεί.

«Θα το πάρω εγώ το παιδί αν υπάρξει πρόβλημα», είχε πει και πράγματι το έκανε.

Ο μικρός Γιώργος είναι σήμερα 13 μηνών και από την ηλικία των 4 ημερών μένει με την κ. Κική.

Η μαμά του είναι πλέον καλά και μπορεί να το επισκέπτεται συχνά, να παίζει μαζί του… Όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα.

Η κ. Κική ξεκαθάρισε στους κοινωνικούς λειτουργούς που την επισκέφτηκαν για να την πείσουν ότι το παιδί πρέπει να υιοθετηθεί από ανάδοχη οικογένεια πώς κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, αφού υπάρχει η προοπτική το παιδί να είναι σύντομα με την μητέρα του.

Δείτε την τρυφερή συνέντευξη στο βίντεο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top