Λευκή Νύχτα απόψε στην Αθήνα: Ανοιχτά μαγαζιά, μουσική και πλούσιο θέαμα στο κέντρο της πόλης!

Πριν βγείτε την βόλτα σας, δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα!

Μια διαφορετική εμπειρία θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν απόψε οι κάτοικοι της πρωτεύουσας! Τα εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας θα παραμείνουν ανοιχτά ως τις 11 το βράδυ στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της «Λευκής Νύχτας»!!!

Παράλληλα, ο δήμος Αθηναίων διοργανώνει μουσικές εκδηλώσεις στην Πλατεία Συντάγματος από τις 17:00.

Συγκεκριμένα:

Στις 17:00, συναυλία με τους τενόρους Duo Fina.

Στις 20:00 Εορταστική Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας δήμου Αθηναίων, με τους τενόρους Γιώργο Ζωγράφο, Ντίνο Καλύβα, Μανώλη Λορέντζο. Διεύθυνση: Ελευθέριος Καλκάνης.

Από τις 20:00 μέχρι τις 22:00, παιχνίδι με ξυλοπόδαρους από την ομάδα Circus Dayz.

Επίσης, επεκτείνουν το ωράριό τους μέχρι τις 23:00 το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» του δήμου Αθηναίων (Αγγελικής Χατζημιχάλη 6-Πλάκα), το Νομισματικό Μουσείο (Πανεπιστημίου 10-12) και το Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Οργάνων (Διογένους 1-3, Πλάκα).

Το ωράριο αν και παρατείνεται μετά από σχετική απόφαση του Περιφερειάρχη, όπως ορίζει ο νόμος, έχει προκαλέσει την αντίδραση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, που καταγγέλλουν «εξευτελιστικές μειώσεις μισθών, εκ περιτροπής εργασία και καθυστέρηση πληρωμών για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Από την πλευρά του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών καλεί τους εμπόρους να συμμετέχουν στην εκδήλωση και παροτρύνει τους καταναλωτές να επωφεληθούν της επέκτασης του ωραρίου και να διενεργήσουν, χωρίς την πίεση του χρόνου, τις εορταστικές τους αγορές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top