Oδηγός ταξί βρήκε $300.000, και τα επέστρεψε!

Ο κάτοχος των χρημάτων δεν του έδωσε ούτε... σεντ για ανταμοιβή

Ένας οδηγός ταξί στο Λας Βέγκας υμνήθηκε για την τιμιότητά του, αφού έσπευσε να επιστρέψει στον ιδιοκτήτη τους 300 χιλιάδες δολάρια που βρήκε στο ταξί του.

Ο λόγος για τον Γκεράρντο Γκαμπόα, έναν οδηγό ταξί, ο οποίος βρήκε το δελεαστικό αυτό ποσό στο πίσω κάθισμα του οχήματός του και επέλεξε να τα επιστρέψει στον... ξεχασιάρη ιδιοκτήτη τους που τα κέρδισε μετά από μια επιτυχημένη βραδιά τζογαρίσματος.

«Δεν με ενδιαφέρει οτιδήποτε πάνω από 10 δολάρια. Η αξιοπρέπειά μου δεν είναι προς πώληση, και αυτός είμαι. Αυτός είναι ο τρόπος μ�� τον οποίο οι γονείς μου με ανέθρεψαν όταν ήμουν μικρός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκαμπόα, μιλώντας σε σταθμό που συνεργάζεται με το CNN.

Ο τυχερός επιβάτης ευχαρίστησε τον Gamboa, αλλά δεν του έδωσε κάποια ανταμοιβή, υποσχόμενος ότι θα το κάνει κάποια στιγμή στο μέλλον. Όμως η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ταξί αντάμειψε τον Γκαμπόα με 1.000 δολάρια και ένα πληρωμένο πολυτελές γεύμα για δύο για την τιμιότητά του.


«Αν δεν μου δώσει κάτι, δεν πειράζει» ανέφερε στην εφημερίδα Las Vegas Sun ο οδηγός. «Δεν περιμένω κανένα είδος ανταμοιβής. Αυτό που ήθελα ήταν να κάνω το σωστό και εκτιμώ όσα έκανε η εταιρεία για μένα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top